yılbaşı mesajları, 2014 yılbaşı mesajları, yılbaşı sozleri

Sevgili melekler, yeni yılda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz harika kutlama mesajları paylaşıyoruz sizlerle...

Her Yeni Yil, yeni tazelenen umutların, coğalan sevgilerin habercisidir. 2014 yılı da boyle olsun ama hep guzel olsun.. Nice Yıllara..

Şarkı Sozleriyle Kutlamak isterdm bebeğim Seviyorum Seni Yeni yılın Kutlu Olsun.

Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun. Mutlu Yıllar!!

Hayat Herşeye rağmen ilerliyorsan, uzulmeye değil uzuntulerden mutlu olmaya bak, Bu Yılda uzuntuleri bir yere bırak Sevincleri Tutmaya Bak Canım 2014 Yılı Mutluluklar Versin Sana.

En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur. 2014 yılının dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar.

Bu mesaj Sadece 2014 e ozel Senin icin Yazılmıştır. Lutfen 2014 Yılına kadar Saklayınız Mutlu ve Huzur Dolu Sağlıklı Yıllar Diliyorum Canım.

Bu Yeni Yılda iyi Değil Super OLman Dileklerimle 2014 Sana Yeni Guzellikler getirir İNŞALLAH..

Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. 2014 yılında tum umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kacırmamak, Keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez… Ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!

Her Sene omrumuzden 1 yıl gitsede sizlerle omrumu harcamanın mutluluğu icindeyim 2014 yeni yılınızı Kutlarım.

2014 Yalında Ailenizin Sağlığı yerinde Huzurunuz 2014 den daha Kuvvetli Olması Dileği ile Yeni Yılınız Yeni Mutluluklar getirsin.

Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

Yeni bir ıyla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir ıyl gibi geride kalması umuduyla.. Nice ıyllara!

Ulaşmak istediğin hedeflerine 2014 yılında Yakalaman Dileği ile Yeni Yılın Kutlarım.

Yeni gelen bu guzel yeni yılda hep yanında olarak, istediklerimizi yapmayı cok isterdim balım , Yinede unutma kalplerimiz bir attığı surece bizim icin her gun yeni Bir yıl olacak .
Genişletmek icin tıkla ...