evlilik teklifi sozleri evlilik teklifi ederken neler soylenmeli evlilik sozleri evlilik teklifi nasıl edilmeli diye merak edenler yazımıza buyrun
Evlilik teklifi etmeye mi hazırlanıyosunuz ozaman ilk işiniz gidip 2012 Tek taş Yuzuk Modelleri nden birtane beğeniyor ve alıyorsunuz guzel bir evlilik teklifi icin suprizinizi yada guzel bir mekan ayarlıyorsunuz elinizde cicekler ve son olarak teklifinizi edeceğiniz guzel sozler yok ben ole soz nerden bulucam diyorsanız işte size Evlilik Teklifi icin Sozler

İlk gorduğum gibi kalbim seviyor seni, liseli aşıklar gibi seviyorum seni, anılarımızın guzelliği adına “Benimle Evlenir misin?”

Kısacık hayatımda benimle en uzun hayatı yaşamak icin “Benimle Evlenir misin?”

Hayatımızda hep yazlar olsun, soğukluk aramızı kurutmasın , neşe ve sevinc ile hayatımıza adım atalım “Benimle Evlenir misin?”

Artık zamanı geldi sevgimizin adına “Evlilik Koyalım mı?”

Guzelliğin kadar guzel bir hayat yaşamak istiyorum seninle, olurken bile guzelliğine bakarak kapamak istiyorum gozlerimi “Benimle Evlenir misin?”

Seninle hayata başlayalı bedenim seninle yol aldı guzelim “Benimle Evlenir misin?”

Sevgiyi eğittik aşkı buyuttuk şimdi karıştırma zamanı “Benimle Evlenir misin?”

Beyazlar icinde bir melek olup bana gelir misin? “Benimle Evlenir misin?”

Sensizlik yalan, seninle olmak masal gibi gelir bana; ne zaman seninle evlenirsem o zaman inanırım gercek olduğuna… “Benimle Evlenir misin?”