Gunlerin en hayırlısı olan Cuma gunu icin en hayırlı ve anlamlı Cuma sozleri arayanlar icin Cuma soz ve mesajlarını paylaşışor herkese hayırlı cumalar diliyoruz.

Allahım, Sen, benim Rabbimsin Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gucum yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin kotuluklerin şerrinden Sana sığınırım. Uzerimdeki nimetlerini itiraf eder; gunahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira gunahları bağışlayan ancak sensin. Cuma’mız Mubarek olsun Hayırlı nurlu cumalar diyerek sizleri En Guzel Cuma Gunu Mesajlarımızla başbaşa bırakıyoruz.
Cumanız İslamın guneşi kadar aydın,bir Mumin'in tebessumu kadar tatlı,Muhammedul Emini (S.A.V) hatırlatan Gul kadar guzel olsun
Kalbimiz imana, gonlumuz islama, dilimiz Kur’ana, kulağımız ezana, gozumuz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. HayırLı CumaLar.
Ey rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar!
Oyle bir dua et ki; gunahın tovbenin buyukluğunden ağlasın.Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değil; sen nefsini yakasın Hayırlı Cumalar
Allah'u teala kullarını ihmal etmez,imtihan eder...imtihandan başarıyla cıkmanız umit ve dileğimle hayırlı cumalar.ali bektaş erzurum
Allah'tan bir dua gibiPeygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...
Selamun Aleykum Eğer Din, Olumden once bir işe yaramazsa, Olumden sonra hicbir işe yaramayacaktır.Hayırlı Cumalar!
Omrune omur katılsın, Gonlune meltem sacılsın. Bu mubarek gunde melekler dort yanını sarsın...Derdine derman, gonlune iman dolsun..Hayırlı Cumalar.
Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kotu yollara gecenleri gittikleri yoldan geri cevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yuklerle bizleri sınavdan gecirme. Darda ve muhtac koyma. Amin.
Allahım herkezin dualarını kabul eylesin ya rabbim hayırlı cumalar.
Genişletmek icin tıkla ...