En romantik iyi geceler sozleri arayanlar icin sevdiğiniz kişi ile paylaşmak adına sozler arıyorsanız sizlere en beğenilen duygusal aşk sozlerinden oluşan sevgiliye iyi geceler soz ve mesajlarını paylaşıyoruz.

*Seni uyurken izlemek isterdim, uyuduğunda yıldız gozlerini opmek isterdim. işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum bebeğim, iyi geceler sevdiğim
*Seni Sadece Gun doğduğunda değil, gun bitiminde de hayal ediyorum Cunku seni Cok ama cok seviyorum, Sen benim gercek hayattaki en guzel hayalimsin, Ruyalarımsasın Sevgilim iyi geceler diliyorum.
*Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler.
*Yalnız gecelerimin vazgecilmez ruyalarında saklıyorum seni, sen benim icin bir hayatsın sen bende bir cansın sevgilim iyi geceler.
*Guneş bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler sevgilim.
*Ben uykuyu yalnızca seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleğimsin iyi geceler aşkım.
*Allah rahatlık versin hepinize Tatlı Ruyalar arkadaşlar.. Bir Ruya gibisin beklerim Seni geceler boyu iyi geceler bebeğim.
*Gecenin Sessizliğinde Dinlenelim ve en guzel ruyalara birlikte dalalım iyi geceler dilerim arkadaşlar.
*Kalabalık yıldızlar icinde arama gozlerimi ben sana ay kadar buyuk yansıyacağım ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gozlum
*Allah'ım sana en guzel uykuları ve benli ruyaları bahşetsin biriciğim.
*Sen uyuduğunda melekler dort bir yanını sarsın ve guzel ruyalarr seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler bebeğim.
Genişletmek icin tıkla ...