bir kac guzel soz
Geyik0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- bir kac guzel soz
-
19-09-2019, 22:04:15Sevenler aldanır derlerdi;guler gecerdim bu sozlere.Delicesine guvenirdim sevdiğim kişiye;sonunda anladım işte bende.farkında olmadan kırıldı birkac tel kalbimde!! Once duştuğumde kalkmayı oğrendim.sonra aleve dokunduumda acıyı.sevmeyi oğrendim,sevilmeyi,sayende unutulmayı da oğrendim.herşeyi oğrendim de,unutmayı oğrenemedim... İnsanlar bir kırmızı gul peşinden koşarlarken,ayakları altında ezilen papatyaları gormezler!!! Gidenler yokluklarıyla değil;giderken soyledikleri sozlerler acı verirler... Uzaklıklar kucuk sevgileri yok eder buyukleri ise yuceltir tıpkı ruzgarın mumu sondurup ateşi yukselttiği gibi. O kadar ofke doluyum ki sana anlatamam.seni bin parcaya bolsemde hırsımı alamam.ya seveceksin,ya sevmeyeceksin.ama unutma asla seveni uzmeyeceksin... Seni deliler gibi seviyorken,gururuna yenilip terkediyorsun beni.bende aşkıma yenilip unutacağım seni!!! Can yakışı guluşunu ozleyen benim,her gece Allah'tan seni dileyen benim... Rahatsız oluyorsan bakışlarımdan,kapatırım gozlerimi bir daha acmam.varlığımdan rahatsız oluyorsan,bir daha cıkmam karşına.eğer seni rahatsız eden sevgim ise,uzgunum,buna engel olamam... Sen seni ozleyenin ozleminden habersiz ozlemle ozlenmektesin.sen varya sen,ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin haberin yok... Dunya dondukce sen hep bana donmeye,başını her yastığa koyduğunda beni gormeye,her kahkahalarında gozyaşı dokmeye,ben yaşadıkca sen olmeye mahkumsun!! Sence aşkın tarifi cafede cay icmekse,disko,bar,meyhanede kendinden gecmekse ertesi gun bir kız ile gezmekse ben vazgectum bu işten bunun adı sevmekse... Seni seviyorum dediğim zaman senden ayrılacaksam,hic soylemeden,daima yanında olmayı tercih ederdim.. Seni sevmeden yaşadığım ilk gun dunyanın en mutlu insanı ben olacağım... Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya kendini.... Bunca cilenin sonu değil mi bir avuc toprak ama olmekten yana korkum yok,orkum unutulmak... Gozlerinden suzulen bir damla yaş olmak isterdim.Gozlerinden doğup,yanaklarından suzulup,dudaklarında olmek icin... Birine seviginizin tumunu sunmak,asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir... Unutmak zor,anlatmak ise imkansız cunku sen unutuldukca hatırlanan anlattıkca coğalan sevdamsın... Beni aradığın gun gozlerin yaşla dolsun.sensiz gecen gunlerim bana haram olsun.birgun bana demiştin ya "seni seviyorum"bu soz yalansa sevgiye lanet olsun... Serseri ağlarsa kimse susturamaz...Serseri severse kimse duduramaz...ve kimse senin gibi serseri olamaz...