severek ayrılmak sozleri severek ayrılma mesajları ayrılıp hala sevenler icin sozler
Severek ayrılmak, tel orguye takılarak pantolonunu yırtmaktır.
Severek ayrılmak, ulaşılmaz aşkların tartışılmaz ustunluğudur.
Severek ayrılmak, "Sen benim erişilmezim, vazgecilmezim, unutulmazımsın" diyenlerin dayandıkları bir payandadır.
Severek ayrılmak, ulaşılmaz yıldızların parlaklığının daha parlak, yakamozların daha parıltılı, martı cığlıklarının gitar mırıltısı olduğunu sanmak ve dalgaların kumsalı optuğu yerdeki doğal buyunun tarifsiz kederine, derin acısına kapılmaktır.
Severek ayrılmak, erişilmezin yurekteki sancısı, yalnızlığın dinmeyen acısıdır.
Severek ayrılmak, bir kabukta iki badem icinin dış etkenler karşısında kabuklarından cıkması ve bir daha kabuklarına donmemesidir.
Severek ayrılmak, bir zamanlar taptığınız birinin yabancısı olmak, gozlerinizde acısını gormek, yureğinizde sancısını duymaktır.
Severek ayrılmak, elele bir cift gorduğunuzde, ayrılıkla biten bir film izlediğinizde yureğinizde duyduğunuz derin sızıdır.
Severek ayrılmak, yıllar sonra,"oyle değil, şoyle davransaydım sonuc daha değişik olurdu"nun muhasebesini yapmaktır.
Severek ayrılmak, dua ciceklerini ağlatmak, gokkuşağının canlı renklerini soldurmaktır.
Severek ayrılmak, bir başkasıyla asla derken, sevdiğinizi bir başkasıyla gorduğunuzde, bu kadarı da fazla demektir.
Severek ayrılmak, yeryuzundeki butun yolların denize cıkmadığını, butun nehirlerin ummanına akmadığını oğrenmektir.
Severek ayrılmak, icinde derin bir huzun, kumsalda yururken uzun uzun, bir sarhoşun kafasında gecmişteki sancıların bilancosunu hesaplarken bu med ve cezir bileşkesinin kimyasını bir simyacı gibi duşunmektir.
Severek ayrılmak, onunu gormeden hep geriye bakmaktır.
Severek ayrılmak, istasyonda oturup, giden trenin donmeyeceğini bile bile donmesini beklemektir.
Severek ayrılmak, zaman zaman duyduğu kalbindeki sancının ezikliğinin başka, vuruşlarının bambaşka olduğunu anlamaktır.
Severek ayrılmak,"Bir donup baktım ki gecmiş seneler, icimde birikmiş neler neler olmuş korduğum, aynadaki gozlerimde gorduğum, hala senin icin yanmakta ve ağlamaktayım," demektir.
Severek ayrılmak, boş bir şişe icinde başarı kutlamaktır.
Severek ayrılmak, en yaşlı totemi bu gece yaşantımdan cıkaracağım derken, tapınağa her zamankinden daha cok gitmektir.
Severek ayrılmak, milyonların yaşadığı bu kentte, yamactan inen huzursuz akşamların koynunda yalnızlığını paylaşacak bir dost bulamamak, caddeden gecen aracların motor gurultusuyle sabahlamak, yeni bir gune başlarken, bir gun doneceksin diye kac yıl ac ve muhtac kaldım sevgiye demektir.
Severek ayrılmak, yeryuzundeki butun nehirlerin sevgidenizine akmasıyla ve sevgi denizinin ummanına kavuşmasıyla son bulacaktır. Ancak, ne zaman, nerede ve nasıl? İşte duşunduren budur asıl! Bak şimdi ileride kurulmuş bir fasıl. Hadi, ayrılsak ta sen de gel, soyleyelim birlikte unutulmaz şarkımızı:
"Ben kumsalına geldiğim zaman,
Sen deniz olursun, ben umman!"
Severek Ayrilmak....
Geyik0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Severek Ayrilmak....