nişanlıya guzel mesajlar nişanlıya guzel sozler sozler sevgiliye seni seviyorum sozleri mesaj
» @--)--) sana dijital bir gul yolluyorum, cunku uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerceğini, gozlerinin icine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer gunumuz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar kadar cok seviyorum.

» Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

» Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice sevgililer gunlerinde birlikte olmak dileğiyle...

» Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler. Ben o yıldızı gordum, o da sensin birtanem.

» Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler boyle der. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer gunumuz kutlu olsun

» Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer gunun kutlu olsun!

» Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammul edemeyeceğin kadar cok seviyorum. Sana "Sevgilim!" diyebildiğim icin kendimi cok şanslı goruyorum.

» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer gunun kutlu olsun

» Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki.

» Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer gunumuz kutlu olsun.

» Okadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun!

» Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer gunun kutlu olsun!

» butun mevsimleri bir gunde,butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle...daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle...SENİ COK SEVİYORUM

» Bugun mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum. Guneş yalnızca sizin icin doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun.

» Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin. Sevgililer gunun kutlu olsun biriciğim.

» DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN..SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN...BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı oMuR BoYu aĞLaTaN...YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GuC oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRCaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiC uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın ... SEVGİLİLER GUNUN KUTLU OLSUN PITIRCIĞIM

» Sevgililer Gunun Kutlu olsun.... Sen benim yaşama sewincimsin!!!! SEn benİm VazgeCilmezimsin..... SEn benimsin Aşkımmm

» DALGALAR SAHİLE VURDUĞUZAMAN KUMSAL ŞU İMZAYI ATAR SENİ SEVİYORUM

» SEVGİYİ YAŞAYANLARIN;SEVMEYİ OĞRETENLERİN TUM SEVENLERİN SEVMEYE LAYIK OLANLARIN VE BİLHASSA SENN HER GUNUN SEVGİ GUNU OLSUN, HER GUNUN SEVGİYLE DOLSUN...

» sana doğru bir kelebek ucurdum, daşları denizleri aştı seni buldu, yanagına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi ? sevgililer gunun kutlu olsun

» aşkımın yapamayacağı hicbirşey yoktur sadece bana sevgililer gununde hediye all

» seni sensiz yaşamak cok zor be gulum. sevgililer gunun hep benli gecsin.sevgililer gunun kutlu olsun.