Aşk mesajları

1-İnsanları Cılgına Ceviren Şey Bu Gunun Deneyimi Değil, Dun Olan Bir Şeyden Pişmanlık Duymak Ve Yarının Getireceklerinden Korku Duymaktır. Cunku Aşk Karşındakini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmanla Hıyarın Teki Olduğunu Anlaman Arasında Gecen Zamandır.

2-Yitirdiğin herşeyde kazandığın birşey var, kazandığın herşeyde biraz yitirdiklerin, bu yuzden birileri hep ısınıp dururken senin dinmez uşumelerin.

3-Bir zamanLar neŞem varDI... Hayata guLen gozLerim , GuzeL konuŞan DiLim , HerkeSe SevgiyLe yakLaşan bir kaLbim varDI !.. Ama şimDi ne neŞem, Ne guLen gozLerim, Ne SevgiyLe yakLaŞan kaLbim var !.. YanLIzCa agIr SozLerim , NefretLe bakan gozLerim , Kin DoLu bir yuregim var!

4-Duşunuyorumda bazen seni sevdiğimden daha cok seviyorum, seni seviyor olmamı ve bazende seni seviyor olmamdan daha cok istiyorum benim olmanı!

5-Uzak dağ başları Yalnızlıkları getirir aklına Bir de efkarlı turkuleri Ve senin yalnızlığın Ancak dağlara sığabilir Bir de turkulere .

6-KORKUM sevmek degil, KORKUM sevip de ayrilmak, KORKUM kursun yemek degíl, KORKUM kallesce vurulmak, KORKUM olum degil, KORKUM sizler tarafindan unutulmak.

7-Uzaktaki ¥ıldızlar Parlak Geli¥orsa Insana , Uzakta Olduğun Icin Tutkunum Sana , En Guzel Aşklar Imkansızsa , Imkansızı ¥aşamak Icin Tutkunum Sana.

8-İLkiNDe BaŞaRaMaDıYSaN BiR DAha DeNe!..SoNRa BiR DaHa..BiR DaHa... SoNRa VaZGeC SaLaKLıĞın ALeMi YoK.

9-Sanirim seni cok sevdim'ki ayrilamiyorum , Baglandim'ki unutamiyorum , Yakinlardasin'ki hissediyorum , Gizlemiyorum cunku SENİ COK SEVİYORUM

10-Sen sutlac kadar tatlı lahmacun kadar sıcak ciğkofte gibi yakıcı dolma gibi cekici bulgur gibi asil aşure gibi karışık iclikofte gibi mukemmelsin

11-Hani İnsan AğLamak İster, GozLerinden Yaş GeLmez, Hani Gulmek İster, Yurekten Gulmez! Hani ßirini ßekler O Hic Gelmez, Hani Onu Severde Hic Soyleyemez Tam Soyleyeceği Zamanda O Başkasını Sever Ya, İşte O Zaman İnsan Olmek İsterde £CEL Gelmez.!

12-Dun akşam SENİ duşunuyordum.Yatağıma girdim hala aklımdaydın.Ruyamda SEN vardın.Oyle guzeldin ki doyamadım SANA.Sıkıca sarıldım.Gozlerimden yaşlar akmaya başladı.Silmek istedin,izin vermedim.Onlar mutluluk gozyaşlarıydı.Bırak aksın dedim.En kotusu uyandığım andı.Bu sefer gercekten ağlıyordum.

13-Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Orulmus Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gozyaşım Olacaksin Ve Hic Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin

14-Guneş dunyaya aşık olmuş ama bir turlu yaklaşamamış:Cunku yaklaştığında dunyağdaki tum guzelliklerin yok olacağını biliyormuş bu yuzden uzaktan sevmeyi oğrenmiş:...Benim Gibi...:

15-Geceleri uzaklara cığlık olur sesim, denizden cıkan yosun kokusundan keskin sana ozlemim, bu sabah sırf senin icin aralandı gozlerim, gunaydın benim Her$eyim.

16-Biz eLa Goz,inCe BeL,SutuN BacaK iCin SevMediK yawRum,Her KavgaDa GumbuR GumbuR ataN BiR yuRek DiLediK,aTeşiN yAnınDa Barut Barut'un yAnınDa ise aTeş oLduk,raKI SofraLarıNda acı Tutun iCercesine SewdiK

17-Kimi SeVSem seNSin, haYRet! seVGi hePSini naSıL değişTiRriYor, goZLeri maviYKen yaPRak yeşiLi, seNin seSiNLe koNuşuYor eLBet, yaRım baKışları o kaDar teHLiKeLi, seNin siGaRanı seNin giBi iciYor, kiMi seVSem seNSin, senNDen neDeNSe VaZGeCiLMiYoR!

18-Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde, Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

19-Guzel duygularla mutlu hayallerle ama gozu yaslı gozlerle seni arıyorum sonra bir gurur dusuyor icime bir daha dusunmeyecegim diye sonra bir cicek goruyorum onda buluyorum seni anlıyorumki seni UNUTULMAZ yapmısım

20-Sen GuLerKen YanındakİLerde GuLer, ama agLARKeN YaLNız AgLArsın, Onun icin oyLe bir Agaca YasLan ki! AsLa yıKıLmasın.. oyLe bir Dost Edin ki! AsLa bıraKMasın

21-Dostluk bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa catışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse devrim olur.Tut ki ben bir eşkıyayım.

22-Yalnızsan,kaderindeyim..Umutsuzsan,kalbindeyim..Se viyorsan, ellerindeyim...Aşıksan,yureğindeyim..Ağlıyorsan,go zlerindeyim...Benimleysen aldığın her nefesteyim...

23-Şimdi uzağım belki!
Ama bellimi olur..belki demli bir cay kokusuyla gelirim...belki yağmur olur yağarım şehrine..belkide ruzgarla duşerim onune ..Sen yeter ki bekle!

24-Merhaba ozlenmesi en guzel insan,ozumde ozlediğim gozumde tuten.Gulunce beni gulduren yuz.duyduğumde en mutlu olduğum ses sana ve kalbine merhaba!!!

25-Sevmekten korkmadığımız,soylemekten utanmadığımız,umudun değerli ,duşuncenin onemli,umudun sonsuz olduğu yarınlarda mutlulukla gecirilecek bir omur dileklerimle...

26-Burada puslu dolunay akşamlarında başlıyor yokluğun icimde,gun doğarken gizliyorum el gibi saklanıyorum.Gel demeye dilim varmıyor ya gelmezsen diye!!!

27-Toprağın ve ateşin tenine yurumek,gozgoze gelmediğimiz yurekleri ozlemek,dost guluşler etrafında hayatı binlerce kez maviye boyamak adına selam var...

28-Bir insana verilebilecek en guzel hediye yurektir..ve bir insanı sevmek inan yurek işidir..

29-Vursamda dalgalarla kıyıya..bir ruzgarım sonucta...İstesemde esemiyorum senin yanına uzaklara...Ama biliyorumki mukemmel varlığın hep burada yanıbaşımda..Seni cok ozledim...

30-Ozlem şarkılarını ezberledim..kimini bağıra bağıra kimini fısıltıyla soyledim.Karanlığa haykırdım..sesimi duyacaksın diye bekledim..ama sen yoktun...

31-Dost dediğin yağmurdan sonraki toprak kokusu gibi olmalı,dost dediğin insanın coldeki tek pınarı olmalı ve dost dediğin bildiğin hissettiğin sen gibi olmalı.

32-Yureğin oyle guzelki onu incitmelerine izin verme...Ne sıcaklığını yitir ne cocukluğunu..ne buyumekten kork ne yaşamaktan..Tek korkun unutulmak olsun..UNUTULMA!!!

33-Korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağım.Uzaksın diye yalnızsın sanma..Nefes gibi icinde,golgen gibi arkanda can gibi canındayım...

34-Ben ucan kelebeğin Guney Amerikada yarattığı sevinci değil, Kuzey Amerikada yarattığı kasırgayı istiyorum..Ben kaos istiyorum...

35-Dun ruya yarın hayaldir..dunu mutlu yarını umutlu yapan bugundur.
Ağlamayı bil gulmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden durma..Beni hatırla demiyorum ama beni unutma!!!

36-Dun gece aklımdaydın saatlerce.Once olumu sonra sensizliği duşundum.Bir yumruk takıldı boğazıma ağlayamadım.Ve duşundum!Acaba olum mu korkuttu, yoksa sensizlik mi¿ İkisininde birbirinden farkı yoktu.Olum sensizlikse, sensizlik olumun ta kendisiydi.

37-Gunu gece olsun diye yaşıyorum, Cunku gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM...

38-Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Oncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma ozlemiyle atılır kıyıya. Dalga-seven, kıyı-sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga, Ve doner hep geriye, Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar..

39-Mutluluk,Guzeliklerin İcinde Doğup Buyuyenlerin Değil, Cirkinliklerin Bile Guzel Yanlarını Bulabilecek Kadar Guzellik Kaşifi Olanlarındır.

40-Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'...

41-IsLIğIm ağzImda,eLLerim ceßimde yurekten sana iki kelime;Sen`i Seviyorum!!!.Tutun yakmIşIm,Ruzgara kapILmIsIm ruzgar git ona soyLe;O`nu gercekten Sevmisim...

42-Beni guzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu duşun, sacını okşadığımı,uşuyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gozunun onune. Alnından optuğum dakikaları. Birazdan kapını calan kişi olabileceğimi duşun şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son surprizim olsun. Beni Guzel hatirla Gidiyorum...

43-Ben seni dun sevmedim, cunku dun bitti. Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek. Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek...

44-SENİ BİR MİNİK SERCENİN GOZYAŞLARI KADAR SEVDİĞİMİ BİLİYORMUSUN, BU SEVGİM SANA AZ GELEBİLİR, AMA UNUTMA Kİ SERCELER AĞLADIKLARI ZAMAN OLURLER...

45-Bazen; yıldızları supurursun, farkında olmadan,guneş kucağındadır, bilemezsin,bir cocuk gozlerine bakar, arkan donuktur,yureğinde kuruludur orkestra, duyamazsın ucar gider,koşsan da tutamazsın...

46-Gonlumu Teslim Aldı Huzun. İcimde Senden Kalan Cam Kırıkları.. Ayna da Sensiz Yuzum, Sensiz.. Hic Kimse Dindiremedi ßu Hıckırıkları. ßir Gece Yarısı Ansızın Pencereden Dışarı ßak, Goreceksin Koşe ßaşında Nobet Tutuyor Gozlerim Oyle Kolay Değildir ßeni Unutmak.. Hala Sokaklarındandır Ayak İzlerim. '

47-Ay guneşten izinsiz ışığı kullanınca yıldızlar mahkemesi ay'a kıyamete kadar gunduzLeri yasakLamış. Ay o gunden beri; yaLnızLarın gunduzu; geceLerin aşkı oLmuş..Bir Gece, Ay Bana Sordu..Neden Seni AğLatan Bir KIzLa Berabersin? Ay 'a BaktIm Ve Dedim'ki: Sen Hic Gokyuzunden VazgecebiLirmisin..

48-Herkes Olumun Zıttının Hayat Olduğunu Duşunur..Oysaki Olumun Zıttı Doğumdur..Hayatın İse Zıttı YOKTUR...!!!

49-Tek Kaldım Dunyada,Dunyam Olur musun?Deniz Kadar Sevdim Seni,DalgaM Olur musun?Ateş Gibi Yandım,Alevim Olur musun?İlk Aşkımsın,Son Aşkım Olur musun? SeNi CoK SeViYoruM...

50-Sen miydin o gorkemli siyahlar icinde? Akşamdi. Karanlik duşuyordu hizla. Ortalik karardikca seviniyordum. Seni daha iyi saklayabilecektim boylece. Bu yuzden mi siyahları severdik?