yaralarımı sarmak isterken karşıma cıktın kapanmaya başlandığını hissetdiğim anda daha beter yaraladın beni şimdi git bişey soleme anlamsız kelimeleri kulanmaya kalkma o kadar kuculme gozumde bari ŞİMDİ SADECE GİT ama benden aldıklarını geri vererek ...!
Gelme bana canın sağolsun, donme bana yolun acık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..!!!!

Ozur dilerim ellerini tuttuğum icin. Ozur dilerim gozlerine baktığım icin. Ozur dilerim seni sevdiğim icin. Ve cok ama cok ozur dilerim, seni İNSAN yerine koyduğum icin!
Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hancer misali gezerim, bu satırları okursan cok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!
HaYaT HicBiR iNsaN İcİn aĞLamaYa DéğMéz,ZaTéN aĞLaMayA déğér iNSAn aĞLaTmaz..SéN yİnédé aĞLaMak İsTiYorSAn BaSıNı DiK TuT kİ gOZyASLaRın aĞLaTaN KaDar aLCaLmasıN..!!!
3 kuruşluk insana 5 kuruşlık dğer verirses kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak VE VE VE o 3 kuruşluk suratına TUKUR!!!!!!!
BiR FiDaN OLSaM ToPRaKTa, SuYuM SeN OLSaN, KuRuR KaLıRıM GuLuM, SeNLe AcaMaM....
Ben ki senin icin dunyaları yakacaktım.sen tutup beni yaktın.NEFRETİMSİN...
Sen Benim Adımı Bile anamazsın.Bırak Dost Kalmayı,Duşmanım Bile Olamazsın...!
Yureğin kucuk Hataların buyuk.Yanlışların cok dogruların hic yok.Birşeyleri goklere cıkarıp mutluyum Sanıyorsun.kendine Gore şanslı Bana Gore ZAVALLISIN!!!
ozuя ∂ιℓєяιм єℓιиι тυттυgυм ι¢ιи,ozuя ∂ιℓєяιм gozℓєяιиє вαктιgιм ι¢ιи,νє ¢σк ozuя ∂ιℓєяιм,ѕєиι ιиѕαи ѕαиιρ ѕєν∂ιgιм ι¢ιи!!!
ѕoуℓєуιη вιя ∂αнα αηмαѕıη вєηιм α∂ıмı ѕoуℓєуιη ∂αнα υηυтмα∂ıм уαℓαηℓαяıηı ѕoуℓєуιη мαнşєяє ѕαкℓα∂ıм guηαнℓαяıηı ѕoуℓєуιη вιℓѕιη, ѕoуℓєуιη вιℓѕιη
suskunluğum asaletimdendir her lafa verilecek cevabım var once lafa bakarım lafmı diye sonra soyleyene bakarım adam mı diye...
sana olan kinim ve nefretim kadar tukurme ihtiyacı duysam topragın guzelligine kıyamaz suratına tukururdum cunku toprak bişeyler verecek kadar asil ama sen sevgiyi ve saygıyı anlayamayacak kadar adisin !!!!
Sen Beni Oyle Bir Hale Getirdin Ki Dostlarım Bile Bana Guldu Ama Ben Seni Oyle Bir Hale Getirecegim Ki Duşmanların Bile Sana Aglayacak...!!!!!!!
HeR sEciM Bi kAyBedişTiR…bENi kAybEtmEyi sEceNi bEn kAzANmAk iciN uğRAşmAm aRtıK!!!
!
SeNi GoRDuĞuM GuNu, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DuNYa BuLSaM, iCiNDe SeN oLMaSaN !!!nefretimsinnn
Cicekler ruzgarın siddeti ile kızlar erkeklerin ihaneti ile solarar!!!!
ßedenim Sensizde nefeS alıcak..!! Dunya sensizde donecek..!!doNecek uNutma Ve yUreqine ...eLLerine...qozLeriNe soyluyorum diNLe,,, n.e.f.r.e.t.i.m.s.i.N oYsaki N.e.f.e.S.i.m.d.i.N
bugun seni duşunup sana ictim şerefine değil şerefsizliğine...!!!!
deniz degilki bu yurek ofkesini kayalara carpsın!