Merhaba huzun adası.. Ben duygu gemisi... Gecenin kat-ranlığında yanaştım limanına... Yukum mutluluk... Kulak ver bak ne diyor gemide ki ses

» Yureğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel cunku guluşunu "C0K OZLEDiM"
» Sesine mevsimlerin eğildiği, gozlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gulmeni, dokunuşlar gulecek gibi duran yuzunu OZLEDiM...
» Ansızın bir duygu koruklenirse yureğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların cınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde ozlenmişsindir...
» Usandım yeşermemiş umutsuz bahceyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yurekten kendimden usandım durup durup SENi oZLEMEKTEN :-((
» Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler....
» Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun,doneceğim bir gun. Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun...
» Akşamın matem rengine burunduğu saatte gokyuzundeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında icimde sessiz bir cığlık... Ozlemeyi ozledim. Ozlemeye değer ne kaldıysa...
» Yalnızlık gecelerin, Umit bekleyenlerin, Hayal caresizlerin, Yağmur sokakların, Tebessum dudakların, Sen ise yalnız benimsin birtanem...
» Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından. Ne zaman gune$ batsa bu son gecem diyorum. Vazgec yaLan dunyanın kohne saLtanatından. Yeti$ir bunca keder bunca eLem diyorum. Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez ozLem diyorum
» Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikce uzaklaşmak duşundukce unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde soyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek...
» Yalnızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak collerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır...
» Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir ozlemsin yalvarıpta hukmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiiiciiimmm..
» Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gozukuyorsa gokyuzune bak ve sabahı duşun inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın.
» Hasretin oldurdu beni ! Şimdi geceler caresiz, geceler sensiz, Bir opuşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz. Soylemişmiydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz.
» Elimde denizden caldığım bir midye var. denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin.
» Simdi saat sensizligin ertesi,Yildiz dogmus Gokyuzu ayaydin,avutulmus cocuklar coktan uyudu.Bir ben kaldim tenhasinda gecenin,bir avutulmamis BEN...
» Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hancer gibi sanmaki korkarım ben olumden.. acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı olumden gercek...