ozlem yuklu mesajlar ozlem yuklu sozler
♥ Beklemek guzeldir guzelim Donecekse eger beklenen.... Ozlemek guzeldir guzelim Ozluyorsa eger ozlenen..

♥ Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gercek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya ciksa keske...

♥ Ozledigim ne sensin ne de bir baskasi... ozledigim gercekten hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri..

♥ Hani insan aglamak ister, Gozlerinden yas gelmez ! Hani gulmek ister,yurekten gulmez! Hani birini bekler o hic gelmez! Iste o zaman olmek isterde ECEL gelmez!

♥ Gozlerimi kapattigim an gozumun onunde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim golgem gibisin peki ya ben senin icin neyim soylermisin ?

♥ Ozlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence icten ice aglayis yada senden ayri yasayis...

♥ Yasamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yurekte yasatabilmektir...

♥ Ilik bir ruzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim ozlenen heryere dedi aklima sen geldin cunki ozlenen sendin. birtanem Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.

♥ Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum cunku sen hep yuregimdesin.

♥ Bir gun bir sevda calar kapinizi... Sasirirsiniz, beklemiyorsunuzdur... Bu gune kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir... Ancak, bu sevgi asktan ote olarak yerini alir gozlerinizden kalbinize !

♥ Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin cinlarsa bilki bir yerlerde delice ozleniyorsun.