PlayStation Plus Uyelik Sisteminin Oyunları Acıklandı Yenilenen PlayStation Plus servisinde yer alacak oyunların listesi, PlayStation Blog aracılığıyla resmen duyuruldu. Sony, gectiğimiz Mart ayında 2010
www.technopat.net

PS Plus Premium oyunları tam anlamıyla duyuruldu. Belli bir zaman gecmiş neredeyse tum Sony oyunları PS Plus Premium'da bulunuyor. Sizce PS Plus Game Pass'in rakibi olabilir mi? Benim goruşum PS Plus belli bir sure tercih edilecek Game Pass'le az da olsa rekabet edebilecek ancak sonradan surekli oyun kutuphanesinin yenilenmemesinden ve Game Pass'ten daha pahalı olması sebebiyle belli bir sure sonra tekrardan Game Pass'in acık ara onde devam edeceğini duşunuyorum. Sony ilerde daha fazla adım atması gerekmesi gerekecek bence. Fazla adım olarak ileride Game Pass'e olan yarışı kaybetmemek icin sadece kendi oyunları değil başka firmalarında oyunlarıyla anlaşıp kendi sistemine getireceğini duşunuyorum. Hatta bazı kendi oyunlarını bile cıktığı ilk gun sistemine getirebilir. Yani anlayacağınız Sony yaptığı adım kendi 1. taraf en iyi oyunlarının bu sistemde olması ( oyunlarının genel kalitesi Game Pass oyunlarının bircoğundan daha iyi) cok guzel ayrıca yeni PS kullanıcıları icin cok guzel bir alternatif ancak 3. taraf oyunların hatta genel anlamda oyun sayısının az olması, fiyatının Game Pass'ten daha pahalı olması, kutuphanedeki oyunların belli bir sure sonra oynandıktan sonra bitecek olmasından dolayı ve surekli yenilenmeyecek olmasından dolayı Game Pass'e karşı yeterli değil. Game Pass ucuz hizmeti, surekli yenilenen kutuphanesiyle zaman gectikce artan oyun sayısıyla ve bazı AAA oyunların cıktığı gibi Game Pass'e gelmesiyle yerini tutabilecek bir abonelik hizmeti hala gormedim. Sony'i bakalım ileriki donemlerde Game Pass daha da rahatsız etmeyecek devam edecek mi bunu goreceğiz. Sizler neler duşunuyorsunuz bu konu hakkında?