Ulkemizde bildiğiniz gibi GeForce NOW bayrağını GAME+ tutmakta ve bununla alakalı hizmet ve yardımları da kendileri yurutuyorlar.(!) kullandığım hesapla alakalı 2 aydır bir problem yaşamaktayım ve problemi kendilerine kreş oğrencilerine ders anlatır basitliğinde anlatmama rağmen anlamamakta ısrar ediyor ve beni surekli "uygulama icerisinden geri bildirim gonderin, bizim yetkimiz yok" cumlesine maruz bırakıyorlar.

Temsilciye Steam hesabımı bağlayamadığımı soylememe rağmen, oyun oynadığını goruntuluyoruz bir problem yok şeklinde bir cevap alıyorum. Steam gerektirmeyen bir oyun oynadığımın farkına varamayacak kadar ilgisizler.

Beni surekli GeForce NOW icerisinde bulunan "geri bildirim" butonuna yonlendirdikleri icin NVIDIA global destek hizmetleriyle goruştum ve bu gibi problemlerin ulkenizdeki servis sağlayıcı olan GAME+ tarafından cozumlenmesi gerektiğiyle alakalı bir geri donuş aldım. Onlara ısrarla GAME+ mudahale edemediğini soylediğini ilettiğimde de sizi geri cevirdikleri maillerin ekran goruntusunu atına kadar geldim.

Toparlamak gerekirse 7 gun icerisinde GAME+ ile 19 mailden oluşan bir flood mevcut ve bunlardan 1 tanesi belki cozum odaklıdır onun dışında hepsi baştan sağma icerir mesajlar. Surecle alakalı hicbir uzman goruşu yok, biz bir NVIDIA ile goruşelim donuş yapalım yok, atın geri bildirimi bekleyin gibi kopru altı estetik cerrahileri kalitesinde baştan sağmaları mevcut, yazılımı kullanmayı veya abone olmayı duşunenlere asla tavsiye etmiyorum cunku muhatabınız yok, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri RESİM1.png 16 KB · Goruntuleme: 13

2.png 2,8 KB · Goruntuleme: 14

3.png 5,1 KB · Goruntuleme: 12

4.png 3,8 KB · Goruntuleme: 14

5.png 5,6 KB · Goruntuleme: 14