Aşkınızı anlatın diye sorsam eminim ki bircok kişi birdenbire bu soru karşısın da ne diyeceğini bilemez... Aslın da klasik bir laf olacak ama aşk anlatılmaz yaşanır

Seni Bir Sercenin GozyaşLarı Kadar,Sevdiğimi Biliyormuydun,,Bu Sevgim Sana Az Gelecek,Ama Bilmediğin Bir Şey Var,Serceler Ağladığı Zaman Olurler...
Umutlardır insana geleceği bekleten,gozyaşıdır insana derdini dokturen,Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama,Aşktır insani dertli soyleten.
Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez. Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez...
Sen Catlayan Dudağımda Bir Damla,Su İcimdeki Yaşama Tutkusu Avuclarıma.Duşen Kar Tanesi. Sen! Sevgilim,Sevdiğim, Taptığım, Herşeyimsin
Bir ilk gibi yaşayacağım icimde, kalan son sevgi parcasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım olsem bile ellerinde...
Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.
Kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum,aşkım
Ele avuca sığamıyorum hic bir şey icin soz veremem yere goğe ucuyor kacıyor kalbime ben bile hukmedemem bana guvenme sakın sabıkam ihanetten ne sen cal hayatımdan ne ben seninkinden..
Saf Duygularımı Kalbine Guzel Sozlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim..
Gozlerimi Sende Actım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum...
Senin icin bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun icinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım..
Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yureğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım.
Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim..
Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi.
Bir Guluşunle Bir Lafınla Mutlu OLmasını oğrendim Bu bendeki ben Değil Bendeki Sen Oldu Artık Seninle Mutluyum..
Ne kadar Mutlu Olsamda Sonunda uzuleceğim biliyorum hayatın Sonu gelince Yeniden Mutlu olucağım Seni Goruceğim biLiyorum..
Mutluluklar seninle guzel seninle mutlulukları sevdim ben sen mutlu Ol Hep oLMasanda Severim Seni hep..
EN Guzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Guzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla..
Mutlu Olmak icin Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak icin Hayata Pozitif Bak yeterLi.
Mutluluk Gulucuklerinde Değil, Soylediğin Sozlerle Mutlu Etsin beni Guluşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem..
Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Guzelliklerin GuzelliğiyLe GeLiyorum Sana Ac koLLarını bana.
O kadar guzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar guzel guluyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda..
Saf Duygularımı Kalbine Guzel Sozlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim..
Genişletmek icin tıkla ...