Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve cağdaş gunlere gelmemizde onemli gorevler başarmışlardır. Kadınlar gununuz kutlu olsun.
8 Mart Dunya Kadınlar Gununde, saygıdeğer Turk ve Dunya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.
Butun kadınların 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, eşitlik, ozgurluk ve mutluluk dolu bir yaşam surmelerini diliyorum.
Cumhuriyet ile kazanılmış cağdaş haklar ve ozgurluklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gununu kutluyorum.
8 Mart, dunyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemleri dile getirdikleri gundur. Kadınlarımızın bu anlamlı gununu yurekten kutluyorum
Doğumdan olume kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu ozel gununu yurekten kutlarım.
Butun dunya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu gunler diliyor, 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum.
Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta cok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gununu kutluyorum.?
8 Mart Dunya Kadınlar Gunu, tum dunyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik gunu olarak kutlanmaktadır.
Turkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, ustlendikleri, misyonu yaşatma gorevini ulkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hicbir fedakarlıktan cekinmeden yerine getirmiş; modern ve cağdaş Turkiye’nin oluşmasında soz sahibi olmuşlardır.
Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta cok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gunu’nu kutluyorum.
Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan olume her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yureklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum.
Muminler icin en guzel ornek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgoru ve anlayış gostermiş, bırakın dovmeyi; hanımlara karşı hicbir zaman kaba davranmamış; hep guler yuzlu olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gosterdiği bu tavır, hepimiz icin ornek olmalıdır. Bu vesile ile tum kadınlarımızın gununu kutluyorum.
Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gununu kutluyorum
Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dunya kadınlar gunu kutlu olsun
Hakkı odenemeyecek olan kadınların 8 Mart kadınlar gunu kutlu olsun
Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dunya Kadınlar Gunun kutlu olsun
8 Mart Dunya Kadınlar Gunu, saygıdeğer Turk ve Dunya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gununuz Kutlu Olsun
Adam olmadan once insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Coğu zaman değil, her zaman her gozun nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dunya kadınlar gununuz kutlu olsun
Kadınlar İnsanlığın devamı icin olmazsa olmazdır. En buyuk dertlerin dertlisi, en buyuk mutlulukların ardındaki kahramandır. Dunya Kadınlar Gunu’nuz kutlu olsun
Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en cok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş cıkmasıdır. Hicbir kadının hayali boşa cıkmasınKadınlar Gununuz Kutlu Olsun
8 Mart, dunyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemlerini dile getirdikleri gundur. Kadınlarımızın bu anlamlı gununu yurekten kutluyorum
Emek veren, acı ceken, ozlem duyan, hakkını savunan tum kadınlar 8 MartKadınlar Gunu Kutlu Olsun
Her kadın bir cicektir. Bu ozel gunlerinde onlara bir cicek hediye edelim. Kadınlar gununuz kutlu olsun.
Turk ve Dunya kadınlarının 8 Mart Kadınlar gunu kutlu olsun
Doğumdan olume kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu kutlu olsun
Kadınlar olmasaydı dunyadaki hicbir şeyin onemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dunya kadınlar gunu kutlu olsun
Saygıyı, sevgiyi hakeden tum kadınların dunya kadınlar gunu kutlu olsun…
Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, cocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dunya Kadınlar Gununuz kutlu olsun…
Sen o kadar bir şey soylemeden gidersin ki; ustune milyonlarca bir şey soylenir.Kadınlar gunun kutlu olsun…
Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Dunya kadınlar gununuz kutlu olsun…
Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın; kadınlar gunun kutlu olsun.
Muminler icin en guzel ornek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgoru ve anlayış gostermiş, bırakın dovmeyi; hanımlara karşı hicbir zaman kaba davranmamış; hep guler yuzlu olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gosterdiği bu tavır, hepimiz icin ornek olmalıdır. Bu vesile ile tum kadınlarımızın gununu kutluyorum.
Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan olume her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yureklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum.
Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta cok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gunu’nu kutluyorum.
tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Turkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, ustlendikleri, misyonu yaşatma gorevini ulkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hicbir fedakarlıktan cekinmeden yerine getirmiş; modern ve cağdaş Turkiye’nin oluşmasında soz sahibi olmuşlardır.
8 Mart Dunya Kadınlar Gunu, tum dunyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik gunu olarak kutlanmaktadır.
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. 8 Mart Dunya Kadınlar Gununun Kutlu Olsun..Seni cok seviyorum.
Senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir. Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar gunun kutlu olsun sevgili annecigim..
Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni cok arıyorum.. Cok ozledim. Kadınlar gunun kutlu olsun biricik meleğim.