Sevgiliniz icin en anlamlı ve romantik sozlerden oluşan kadınlar gunune dair mesajlar arayanlar icin 2014 8 Mart kadınlara dair soylenmiş en duygusal ve romantik soz ve mesajları sizler icin paylaşıyoruz.

Birgun Hayatın Butun Guzelliklerinden Vazgecip Olume Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Olum Olduğunu Gostereyim.Kadınlar gunun kutlu olsun..
Kadınlar gunun kutlu olsun Gul Bahcesinde Gecsede Omrum, İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum, Seni Koklamak Olsada Olum, İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum.
Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin
Seni Yıldızlar Kadar Cok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin.Kadınlar gunun kutlu olsun..
Ruyaların En Guzelini Gorurken Tanrının Seni Koruması İcin Gonderdiği Meleklerin Kanatları Oyle Buyuk Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin Seni seviyorum kadınlar gunun kutlu olsun..
Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun. Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer Dudakların Olsun.Kadınlar gunun kutlu olsun.
Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..Kadınlar gunun kutlu olsun aşkım
Dunyanın dort bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dunyanın dort bir yanında duşmanlarım var duşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım..Seni seviyorum sevgilim kadınlar gunun kutlu olsun...
Seni bulmaktan cok aramak isterim seni sevmeden once anlamak isterim, seni bir omur boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...Kadınlar gunun kutlu olsun...
Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun icin!!Kadınlar gunun kutlu olsun..
Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek,seni duşunurken gozyaşı dokmek yaşanabilecek en buyuk sevinc demek.Kadınlar gunun kutlu olsun sevigilim..
Genişletmek icin tıkla ...