Merhaba arkadaşlar. Guncel durumda (yani 26 Ekim 2022 ve sonrasından itibaren) Origin mi yoksa EA App mi iyidir?
Bence şu an icin Origin daha iyi. Cunku EA App yeni ve modern bir uygulama olsa da epey bir ozellik eksik ve bazı sorunları var. Daha Steam ve Epic Games uzerinden alınan EA oyunlarını başlatma ozelliği dun geldi. O guncelleme gelene kadar EA App'i kurmamıştım bile. Cunku Steam uzerindeki EA oyunlarını başlatmak mumkun değildi. Dun gelen guncellemeden sonra bugun EA App'i kurdum ve Steam'deki EA oyunları da sorunsuz calışıyor.
Fakat en basitinden EA App'in oyun ici arayuzu bile epey basit ve ilkel. Sadece arkadaşlarınızı gorebiliyorsunuz. Ayrıca EA App'te bilgisayar acılınca otomatik acılma ile ilgili bir ayar goremedim. Yani EA App'i bilgisayar her acıldığında elle acmak gerekiyor. Bir de uygulamada bazı hatalar var.
Mesela Origin uzerinden aldığım Battlefield 1 ve Epic Games uzerinden aldığım Star Wars: Battlefront II gorunmuyor. Her iki oyunun da sadece Steam surumu gorunuyor. Boyle bir hata mevcut.
Şu an icin Origin daha iyi. Fakat ileride EA App daha da gelişecektir ve bu hatalar da zamanla giderilecektir. Bu nedenle şimdilik konuşmak icin erken diyebilirim.
Steam - Origin Origin vs EA App
Oyun Konsolları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Steam - Origin Origin vs EA App