Aşkıma Aşk Dolu Mesajlar

Sevgiliye aşk dolu sozler mesajlar

Sevgilinize yollayabileceğiniz sizlerle paylaştığımız en son konu sevgiliye iyi geceler sozleri idi. Bu sayfamızda da yine sevgilinize yollayabileceğiniz Sevgiliye aşk dolu sozler mesajlar ile sizlerleyiz...

seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım.

Saklanması guc olan nedir? Ateş ! cunku gunduz dumanı ele verir, gece alevi.. Birde saklanması guc olan Aşktır, nekadar sakin olsa gozlerden fışkırır..

Bazen her şeyin ozelliğini yitirdiğini duşunduğum anlarda gozlerin geliyor gozlerimin onune ve o zaman kendime diyorum ki daha yaşamak icin cok sebebim var aşkım

Ben her zaman nerede olursam olayım, Ne duşunursem duşunuyum her an kalbimdesin, Seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam, Ama şunu iyi bil ki Seni Seviyorum

Ne seni unutacak kadar zaman gececek..ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma…zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA

Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki…

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi onemli değil onemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır

Aşk, Acılar icinde Yaşanan Zamana Bir Gulucuktur.

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana...

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim

Biliyorsun her gokkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gokuşağını takip ettim gecenlerde sende bitti… En değerli hazinemsin benim, canımsın.