gordonumSu dedi:
Makine yama var.

Tropico 6 El Prez Edition - Translate Turkce Yama | DonanımHaber Forum giremiyorum ana ekranda kalakaldım. Turkce yamayı nasıl kaldırıcam onu da bilmiyorum oyunu oynayamıyorum şimdi. Bu yama en yeni surume uyumsuz mu? Eğer oyleyse yamayı kaldırmamın yolunu soylerseniz ya da yamada bir sıkıntı varsa cozulecek mi bu surede yamayı nasıl kaldıracağım soylerseniz cok...
forum.donanimhaber.com

Tropico6_TRYAMA MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com

Kurulum icin>.rar icindeki dosyayı Content/Paks icine atın.
Genişletmek icin tıkla...

Hocam konuyu hortlattım pardon ama yeni konu acmaktan daha mantıklı geldi. Ben hem sizin buraya bıraktığınız TR yamayı hem de başka siteden bulduğum en guncel haline uyumludur denilen yamayı dosyaları sıfırlayarak ayrı ayrı kurdum ikisinde de şu aynı sorun oldu; ceviri cumleleri ait olmadığı yerlerde gozukuyor tam doğru olarak hatırlamıyorum ama bi ornek vermek gerekirse ana menude yeni oyun yazması gereken kısımda mesela daha iyi muteaahitler bulabilir yazıyor. Tum yonergeleri takip ederek yuklediğim halde sonuc değişmedi. Cozumu var mıdır acaba?