gulum seni benimi kopardım
Guzel Sozler
Hadi gel tut ellerimi! Benimle meydan oku her caresizliğe benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım onuncu aylara ben bir eylul sen bir haziran.
Seni cok ozledim. Seni her ozledigimde kalbime bir yildiz cizdim. Seni ne kadar ozledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gokyuzune sahibim canim!
Uzaklıklar kucuk sevgileri yok eder buyukleri ise yuceltir. Tıpkı rugarın mumu sondurup ateşi yukselttiği gibi.
Ne zaman kor ve sağır bir ressam duşen gulun resmini kristal zemin uzerine yapabilirse o zaman ben seni unuturum
Affetmek Allah'a, ağlamak cocuklara mahsustur. Allah olmadığım icin affetmeyecek cocuk olmadığım icin ağlamayacağım.
Gunesin bile buz tuttugu yerde eger bir ışık gorursen, bilki o benim sana yanan kalbimdir.
Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi birlitelikten sevinc duymaktır. Sevgi bilinctir.
Hadi gokyuzunden senin icin tuttuğum, uzerine tum duygularımı yuklediğim, yıldızı al.
Yureğimden yureğine yollar var, hadi benim icin uzaklardan bir tebessum yolla.
Dunyada iki tane gul olsun.biri beyaz biri kırmızı. Kırmızı seni sevmediğim zaman solsun. Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun.
Bir deniz duşun, susuz. Bir insan duşun, mutsuz. Bir gece duşun, uykusuz. Bir bahar duşun, ciceksiz. Bir gonul duşun, sevgisiz. Bir de beni duşun, sensiz.
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sıgmayan bakıslar vardır insanı aglatan insanlar vardır kı asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
Bulutlara yukledim ozlemimi ruzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yagdırdımgozyaşlarımla. Kucuk melekler gonderdim seni opmeye geldiler mi?
İnsanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi. Hepsi parliyordu, ama ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim...
Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun, ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin
Bir gun guneşe buz ile adını yazan birisi olursa bilki seni benden daha cok seviyor
Benim icin insanlar ikiye ayrılır sevdıklerim ve digerleri sevdığim insanlarda ikiye ayrılır cok sevdiklerim ve diğerleri cok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır. SEN ve diğerleri
Guller icinde gecsede omrum senin ustune gul koklamam gulum seni koklamaksa olum sen buna degersin gulum.
Gozlerinden suzulen bir damla yaş olmak isterdim. gozlerinden doğup, yanaklarından suzulup, dudaklarında olmek icin...
Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel ama herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar ozelsin
Bu gul sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gulu verecek kadar ALCAĞIM; ama yine biliyorum ki sen bu gulu alacak kadar ALCAK GONULLUSUN...
Yuregimdeki tum cicekleri sana kopardim,sana topladim,gunesi odama aldim, ruzgardan sarkilar yaptim. Bir seni soyledim sonra sarkilari...
Sen herzaman nerede olursam olayım ne duşunursem duşunuyum her an kalbimdesin seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil SENİ SEVİYORUM!!!
Duşunuyorumda, Duşuncelerin En guzeli, Senin Beni Duşunup Duşunmediğini Duşunurken, Duşunduğunu Duşunmek Olsa Gerek Diye DUŞUNUYORUM
Cok cekti yureğimiz hep olsun deedik. Ama kalbimizdeki sevdayı biz yenemedik. Hep beraberliğimizde uzak durup icimizi yedik. Sevdayı boylemi bildik biz...
Sen varya sen sigaram gibisin dumanı sacların alevi gozlerin yanlız bir fark var ben sigara yaktıkca sen beni yakıyorsun.
Gullerin arasında gecse de omrum,Senin ustune gul koklamam gulum, Gulu koklama olsada olum,senin icin olmeye değer be GULUM
Bir pınarsın icilen ama hic kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, ozlenen sen.ozleyen sen, ozleten sen. Varken doyulmayansın.yokken dayanılmayansın
Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye baslayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dun gelmesi gereken bugun hala gelmeyen
Gozlerine bakınca dalar giderim uzaklara!Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yasadığı doyasıya kanmak isterim sana !sana aşığım bebek kokulu yarim
Guzel Sozler
Geyik0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Guzel Sozler