ashk mesajlari
guzel ask mesajları
Haritalara bakıyorum evin yok. Sozcuklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni goruyorum, cunku benden başka yerin yok.
» Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
» Hayat hicbir insan icin ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hicbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Goz yaşların ağlatan kadar alcalmasın.
» Gozlerin sozlerini ortecek kadar masum, duşuncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim sucum ne birtanem.
» Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi icin.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgecemezsin vazgecer ama asla unutmazsın.
» Ucurumdan duşerken tutunduğum dal olsan olmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.
» Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuclarıma,gidersen kuşlarda olur bende.
» Unutmaya beş kala gozlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugun ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HUKUMSUZDUR
» Her deniz bir martı,her ruya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir olu,her ağac bir kok bulurda ben başka bir sen bulamam
» Seni ucsuz bucaksız bir okyanusta doğan guneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir guneşte kaybedebilirim.
» Sana gitme diyemedim; Gozlerim gozlerinde kaldı. Susuz buyurmu hic cicek; Su sende cicek bende kaldı
guzel ask mesajları
Geyik0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- guzel ask mesajları