RAM 16 GB Ekran kartı 4 GB GTX 1650 Tİ Anakart Laptop anakartı Intel'in şu mobil anakartı. İşlemci 10. NESİL İ5 10300H
Evet. Bu hafta Epic Games'de ucretsiz oldu Fallout 3 ben de aldım. İndirdim aga. Sonra simgesine basıp actım. İlk once kucuk bir ekran geliyor secenekleri secip oyna girmemiz icin bilenler bilir. Play'a basıyorum oyuna girsin diye birden oyun yok yere kapanıyor Epic Games' acılıyor sonra. Cozumlerin coğu Steam'dan alınan Fallout GOTY'ye gore cozumler. Yonetici olarak calıştı ve uyumluluk ayarlarını Windows XP servis pack 3 yap calışır diyen oldu başka sayfalarda. Windows 11 kullandığım icin sadece widows Vista gozukuyor. Vista'yi da denedim belki acılır diye acılmadı. Bir de bu belgekerde busethreadedaı = 0 ve bilmem ne bir şey bir şey = 2 var bunları yapın diyor onlar normalde 0 oluyormuş birinin onune 1 diyerininkine de 2 yazacakmışız 0'ları değiştirecekmişiz. Benimkinden orada bir sıkıntı yoktu baktım. Yine de gittim 0 yazdım ikisine de belgeyi kaydedip acmayı deneyip sonra olmayınca geri 1 ve 2 sayısıyla değiştirdim tekrar denedim yine acılmadı. Nexsus moddaki modlarda cok eski olmuyor. Windows Live Game bir şey bir şey var onu indirdim ama kuramadım hata veriyor sunucu ağ bağlantısı diyor ama internetim cok iyi. Yardım edin bu oyunu cok seviyorum ama bu hatalar sinir krizine girdirecek beni.
Fallout 3 GOTY acılmıyor
Oyun Yardım0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Fallout 3 GOTY acılmıyor