Guzel Sozler

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Herzaman gul, hayata gulucuk şac, gulmeyi benimse, Cunku senin bir guluşun icin, Koca dunyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.

Guneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık gorursen.Bilki senin icin yanan kalbimdir.

Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kacırırdın gozlerini benden. Oysa , sana bakarken gozlerinde kalbini gorurdum.
Gozlerin olmadan da kalbini goreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

Titrer durur ellerim yanında. Vucudum urpermeyle dolar. Uşuyorum ben yanında. Cunku varlığın icime serinlik veriyor

İcim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gozbebeklerimde gorurler diye bakmaya korkar oldum

Oyle guzeldin ki! Ama bir gun anladım yuzundeki guzelliğin ruhundan geldiğini. Oyle guzeldin ki! Anladım seni guzel goren benim gozlerimdi.
Sevgimin guzelliğiydi seni guzelleştiren.

Eğilip gozlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gozlerimde ve yuzumde oynaşmasını Seyredecek.
"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gozlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırken.Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum.icindeki umut cicekleri hic solmasın diye

Hani gozler varya sozleri anlatır, Hani sozler varya gozleri aglatır, Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..

Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman...

Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben hep seni duşunurken. Huzun yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın.
goz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle.

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yurek .Ve o yurekte ondan da buyuk bir sen gordum.

Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gozyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..

Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara .Senin gozlerinde ışlıdayan bir cift yıldızı gonderirdim.

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hancer kınıda durmalı , Seven olene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin.

Sen dunyaya surgun bir meleksin .Ve ben seni o kadar cok seveceğimki .Bir daha cennetine donemeyeceksin

Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Sevgi bir yıldızdır yanıp sonen , Masmavi bir duştur gokyuzunde hic olmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hic bitmeyen.

Eğer birgun sevmek istersen once kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Cunku ben seni oyle sevdim.

Bir gun gelip soracaksın beni mi daha cok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hic duşunmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen kusup gideceksin.
Ama nereden bileceksin icimdeki Tanrının sen olduğunu...

Hayatta uc şeyi sevdim; seni, kalbimi, umit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...

Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha cok seviyor...

Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin.

Yaşamak gecenin tum karanlığına rağmen, Buğulu bir cama guneşi cizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Cunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin,Yaşayan birileri mutlaka vardır.

Eğer bir gun aşkın olurse onu doğduğu yere gom kalbine !!

Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim.

Hadi uyandır beni soyle gorduğum zamansız bir duş mu? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gercekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa.

Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim.

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman... Tıpkı gozlerindeki huzur gibi...

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana.

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım...

Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi her şeyi oğrendim de yalnız seni unutmayı oğrenemedim!

Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk gozbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gercek, gerceklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...

Bir an buruk bir acı saplanırsa yureğine, gozlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa bil ki bir yerlerde ozlemişsindir beni