RuyaLar bazen guzeL bazen acı vericidir.HayaLLer ise her zaman mutLuLuk uzerinedir.ßazen hayaLLer bir cok $eyi deği$tirebiLir.Ama hayaL ve gerceği karı$tırmamak gerekir.Sen de sevgiLim benim hayaLLerimin prensi her$eyimsin...Ama bazen gercek oLuğ oLmadığından cok endi$eLeniyorum...ßazen sadece bir hayaL mi acaba bu diye duşunuyorum...Cunku beni bu kadar mutLu eden şeyLer sadece hayeLLerimde taki sen kar$ıma cıkıncaya kadar..SeninLe tanı$tığım iLk andan beri her$eyi mutLuLuğum icin yaptın.Peki ya ben?ßen ne yapabiLdim senin icin?Sadece kuru bir sevgi verdim..Ama benim sevgim o kadar buyukki ne keLimeLer nede ba$ka bir $ey anLatmaya asLa yetmez...Sevgim seni mutLu edebiLecekmi peki orensim...Sevgimsen ba$ka onun kadar guzeL verebiLeceğim bir $et oLduğundan emin değiLim prensim...Sevgim kattiyyen bitmez ve ne oLursa oLsun hep yanında mutLu oLurum ben senin yanımda oLman yeterLi benim mutLuLuğun icin...

HayeLLerimin prensisakın uyandırıLmama izin verme uyanırsam o gunLere geri donerim..Sensiz o gunLere...O gunLere donmek istemiyorum prensim..Sakın uyandırıLmama icin verme koru beni..!Sensiz oLursam kaLpsiz, ya$ama sebebi oLmadan nefes aLamadan ya$ayamam..Ya$amam icin sana ihtiyacım var...O yuzden izin verme birtanem uyandırıLmama...ßu guzeL hayaLden uyandırmasın kimse beni...ßen hep seninLe hep mutLu oLmayı istiyorum ve Seni Cok Seviyorum...