Komik Doğum Gunu Mesajları

Doğum Gunu Mesajları Cok Komik

Sevgili melekler, doğum gunu olan arkadaşınızı hem mutlu etmek hem de guldurmek ister misiniz ? O halde şimdi paylaşacağımız komik doğum gunu mesajları cok hoşunuza gidecek. İşte sevdiklerinizin yuzune koca bir gulumseme yayacak
Doğum Gunu Mesajları Cok Komik

Bugunu unuttum sandın dimi? Hic unuturmuyum kankam benim. Ampulun icadının 25. yıl donumu kutlu olsun.

Mutluluğun Turk Enflasyonu kadar yuksek, uzuntun memur maaşı kadar duşuk,geleceğin Demirel’in keli kadar parlak olsun. Doğum gunun kutlu olsun.

Minareden Atlarım Yaş Gununu Kutlarım

Doğum gunu kutlu olsun hep boyle melekler doğsun.

Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, gecirdiğimiz o gunler romanlarda yazılsın. İyi ki doğdun

Bugun mutlu olursun, dertlerini unutursun. Doğum gunu bugun senin daha ne diye somurtursun.

Doğum Gunun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle. İyi ki doğdun ve iyiki varsın.

Mendili ipek, kokusu mis cicek, her gun giysin ceşit ceşit yelek. Yemesin karpuzu kelek, bugun doğan bir melek.

Deniz değil ki gonlum dalgaları kıyıya vursun. Doğum gunu unutmadım haberin olsun.

Gunduzun yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum gunun kutlu olsun.

En İCTEN ve DIŞTAN dileklerimle doğum gununu kutlarım.

Doğum gunun kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma)

Guneş kadar sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz, imf’deki kadar bol paralı bir omur dileğiyle. Mutlu yıllar.