İflas eden milyar dolarlık kripto hedge fonu Three Arrows Capital’ın (3AC) kurucusu olan Zhu Su, 4 ay sonra ilk kez tweet attı ve yeni bir başlangıc yapmak istediğini soyledi.
Son verdiği roportajında olum tehditleri aldığını soyleyen Su Zhu Twitter’dan artık huzu istediğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:
“İş dunyasındaki başarısızlık ve amacsızlık endustrinin altın cocuğu olarak benim icin cok zordu. Dışlama ve şeytanlaştırma da bu durumu daha da kotu hale getirmişti. Bana destek olanlara teşekkur ediyorum. Sizlerin empatisi ve desteğinin bana yardımı buyuk oldu. Yargılamaktan başka bir şey yapmayanlara da teşekkur ediyorum. Sizlerin şupheciliğini de anlıyorum. Sabrınız icin cok teşekkur ederim. Bana saldıran ve beni gunahkecisi olarak gorenlerin de derin acılar cektiğini ve bu saldırıları en azından biraz rahatlamak icin yaptıklarını da biliyorum. Bu kişilere de huzur diliyorum. Gazetecileri, regulatorlere ve histerik şekilde davranyamayarak gercek olaylara sukunetle bakanlara da teşekkur ediyorum. Durustluk konusundaki samimiyetimi zaman gosterecek”
“Eski arkadaşlarımla goruşup sorf yapıyorum” Şu anda elinde yeni bir proje olmadığını ve sadece sakin bir hayat istediğini belirten Su Zhu, “Eki arkadaşlarımla goruşuyorum. Sorf yapıyorum. Ruhumu dinlendirip mental sağlığımı yerimde tutuyorum. Yeni yabancı diller oğreniyorum. Benimle birlikte acı ceken, bana acı cektirmek isteyen herkes icin dua ediyorum. Bazen sakin bir hayat bazen ise bir şeyler uretebileceğim bir hayat istiyorum. Hepinizi cok ozledim” dedi.
Batan 3AC’nin kurucusu Zhu Su aylar sonra FTX kriziyle ortaya cıktı
Kripto Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Batan 3AC’nin kurucusu Zhu Su aylar sonra FTX kriziyle ortaya cıktı