Birkac gun once Steam'de paylaştığım bir ekran goruntusunun altına yorum geldi ve yorumu yapan kişi kendisini listelediği iteminden dolayı eklememi istedi. Ekledim ve bana 1300 dolarlık item sattığını ama paranın gelmediğini soyledi ve sen mi aldın dedi. Ben de almadığımı soyledim ve kendisi de envanterime bakınca almadığıma ikna oldu ve profil fotoğrafı benzerliğinden dolayı rahatsız ettim ozur dilerim dedi. 2-3 gun sonra tekrar bana yazdı ve beni defalarca illegal alımdan dolayı raporladığını ve hesabımın kilitlenebileceğini soyledi. Bununla ilgili de Steam desteğe yazı yazmış bu adamın hesabını kilitlemeyin demiş. Steam destek ise ilgili kişinin Discord'dan şu iki kişiden birisiyle bağlantıya gecip sorunu anlatmasını ve cozumlenebileceğini soylemiş. Ben birini ekledim ve 1300 dolarlık item sattığını soyleyen kişiyle aramızdaki tum yazışmaları ve satın alma gecmişimin hesap ismi gorunecek şekilde ekran fotoğraflarını istedi attım. Sonra tum cihazlardan Steam'den cıkış yapmamı istedi yaptım. İşlem icin gerekliymiş oyle dedi. Sonrasında cep telefonuma Steam'den "use code xxxxx the change credentials for you account" mesajı geldi kodu yazdım adama. Sonra fark ettim credentials kimlik bilgileri demek. Sonra mailime bir şey gonderdiğini ve linke tıklamam gerektiğini soyledi. Mailime Steam destekten şoyle bir ileti geldi "hesabınızı şu konumdan kurtarmaya calışmıyorsanız bu maili gormezden gelin.". Adam bana LinkedIn hesabını attı oradaki konumuyla Steam destekteki konum aynı değil. Ayrıca adamın DC profilini ekleyeceğim. Yardım lazım.

Dosya Ekleri steam9.png 57,2 KB · Goruntuleme: 87

steam10.png 267,4 KB · Goruntuleme: 82