Gunlerin en hayırlısı olan Cuma gunu biz muslumanlar icin mubarek gunlerden biridir. Cuma gunu sevdiklerinize cuma sozleri ve mesajları gondererek onları yad ederek mutlu edebilirsiniz.
Melekler mekanı olarak sizlere yepyeni cuma mesajları ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini acar... Ya Rabbi bu mubarek Cuma gunu hurmetine bizlere hayırlı kapılar ac... Hayırlı Cumalar…
Allah’ım, peygamberimiz Muhammed (s.a.v) in hurmeti icin senden istiyorum, sana yoneliyorum... Bu mubarek gun dualarımızı kabul eyle... Hayırlı, nurlu cumalar…
Allah’ım, Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilÂh yoktur. Beni Sen yarattın; ben Senin kulunum ve gucum yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım... İşlediğim kotuluklerin şerrinden Sana sığınırım. Uzerimdeki nimetlerini itiraf eder; gunahlarımı da ikrar ederim... Beni bağışla, zira gunahları bağışlayan ancak sensin... Cumamız Mubarek olsun…
Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lutfunla bağışla, bize merhamet et... Bize hidayet ver ve sırat-ı mustakimden ayırma... Hayırlı Cumalar…
Allah’ım; inancımızdan oturu bizi zillete duşurmeye gayret edenlere fırsat verme... Bizleri İslam yolundan ayırma... Hayırlı Cumalar…
Allah’ın nuruyla, ummetini selamlayan gul yuzlu nur Peygamberimizin (sav) şefaati uzerinize olsun... Hayırlı Cumalar…
Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mubarek olsun…
Bildirdiğin ve gizlediğin tum isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gonlumuzun nuru, sıkıntımızın ilacı yap... Hayırlı Cumalar...
Bu dunya fani sakın guvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gonulden cıkmaz... Gonlunuz iman mekanınız cennet olsun, hayırlı Cumalar...