Mernis data kullanmanın sucu nedir?
Bilgisayar Güvenliği0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Arıza Teknik Destek
- Bilgisayar Güvenliği
- Mernis data kullanmanın sucu nedir?
-
09-11-2022, 14:57:40Merhaba sınıfımdan biri beni mernis data ile tehdit etti para karşılığı T.C. Mi vs yaymayacakmış sozde neyse mernis datayı bildiğimi soyleyince de konuyu kapattı. Oburku gun yani bugun onun mernis data kullandığını kanıtlamak icin benim bilgilerimi bulamazsın ayağına sinirlendirdim. Bugun okul cıkışı eve geldiğimde kendi numarasından DC istedi aklınca izini kaybettirip atacak neyse DC kullanmıyorum dedim WhatsApp'tan at diye oyaladım yarım saat sonra fake numaradan tum ailevi bilgilerimi attı ki bu suc olduğunu biliyorum kanıtlamak icin fake numaradan yazdığı numaraya onun adını teyit edecek sorular sorup teyit ettim. Ha bir de herkesin onunde 10-15 kişilik grubun arasında bilgilerimi atarsa abi diyeceğim diye iddia koydu (Low IQ) herkes şahit yani. Yarın herkesin onunde benim bilgilerimi paylaştığını soylerse 2. bir kanıtım olacak sizce bu herifi şikayet edip dava acayım mı? Veya nasıl sonuclanır kanıtlarım iyi mi? Hepsini ben duşunerek ayarladım ve kanıtladım. Cezası ne olur ilgilenir misiniz?