Ankara ile ilgili sozler...

Hey gidi Ankara hey, Beni de benzettin ya kendine. Astın suratımı, resmileştirdin beni Bedirhan Gokce
Ayazınla Beni Tehdit Etme Ankara, Hayallerimi Yaksam Ağustos'u Yaşarsın...
Ankaralı olmak : AYAŞ'ta kapama yemek ardından icmecelere gitmek.
BEYPAZARI Hıdırlıkta seyre dalmak,Hoşmerimden lezzet almak
NALLIHAN'da ava cıkmak ,cayırhandan komur almak
POLATLI'da kavun almak , geceleri muhabbete dalmak
CAMLIDERE'de yayla gezmek, KIZILCAHAMAM'da kavurma yemek
GUDUL'de bağa dalmak ,Kiğmirden sazan tutmak
HAYMANA'da kaplıcaya girmek, BALA'da ekin bicmek
KALECİK'te kara uzum, CUBUK'ta turşu yemek.
GOLBAŞI'nda suya dalmak, ELMADAĞ'da kayak yapmak
SİNCAN'da alem kurmak, KAZAN'da kaşık kırmak

Ankara Cocuğu; Gerekirse Ac Gezer Ama Şık Gezer.Uyanıktır Askerde En Arazi İşleri Kapar.Kenar Mahallede Berduş, Bahcelide Cankuştur.İzmire Gitti mi, istanbullular Gibi Yerleşmez.Bir An Once Donmek İster.Zarif Adamdır, Sinemaya Tek Gitmez Gitsede Tek Cıkmaz.Benjamin Button Gibidir Yaşlandıkca Gencleşir.Yediği Balıktan, Tuttuğu Takımdan, Sevdiği Kadından Vazgecmez..Geliyorum Dedi mi Gelir Gidiyorum Dedi mi Gider..Nereye Giderse Gitsin ANKARA'YI Over Ve Elbet Birgun Yine ANKARA'ya Doner ANKARA'nın pLakası kac? Dedi-06 dedim... AnTaLyanın pLakası Kac ?dedii.-06 Dedim.. Péki İsTanßuLun pLakası Kac ? dedi .-06DéDim. ßoyLé Sacma Şéymi 0LuR! dedi .-ßizé HéR yéR 'AnkaRa'DéDim.SusTu..! ♥ ♥ ♥

Bana neden Angarayi cok sewiyorsun diyenlere nedenini Uzun uzun anlatmam Onlara diyecegim tek kelime sudur: cunkuBEN HEP EN iYiSiNE LAYiĞiM

Velhasılı kelam Ankaralı olmak dort bir yanının,dort bir guzelliğini yaşamak. Bozkır diyenlerin inadına İrem bahcesinde yaşamak,goğsunu gere gere "Angaralıyım gardaş.." diyebilmektir
..