Erzurum ’da, Horasan Alagoz Mahallesi'nde 24 Ekim gunu Yasemin Sarılyıldız (38) ve eşi Ezalettin Sarıyıldız arasında yaşanan tartışma kanlı bitti… Tartışma esnasında silahını eline alan Ezalettin Sarıyıldız, eşinin korkutmak icin once duvara 4 el ateş etti, ardından namluyu eşine doğrulttu. Ezalettin Sarıyıldız, 6 cocuk annesi Yasemin ’e 12 el ateş etti. İhbar uzerine olay yerine jandarma ve acil servis ekibi sevk edildi. Ekipler, Yasemin Sarıyıldız'ın hayatını kaybettiğini belirdi. Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Yasemin Sarıyıldız, Alagoz Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Erzurum'da bir kadın, eşi tarafından 12 kurşunla olduruldu
Olay sonrasında yakalanan Ezalettin Sarıyıldız cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ezalettin Sarıyıldız ilk ifadesinde eşinin intihar ettiğini soyledi. Yapılan incelemenin ardından ise eşini oldurduğunu itiraf etti.

Olay gunu İstanbul'da olduğunu belirten Yasemin Sarıyıldız'ın babası Hanifi Kurt, şu acıklamalarda bulundu:
“Ben 24 Ekim'de İstanbul'da calışıyordum. Koyden aradılar 'gel kızın intihar etti' dediler. Ben intihar ettiğine inanmadım. Gece yola cıkıp koye gittim. Cocuğumu morgdan aldım. Savcı bey dedi ki, 'Kızın kurşunla vurulmuş'. Yetkililer eve gittiğinde kimin vurduğunu sormuşlar. Eşi intihar etti diyor. İntihar eden bir kişi 12 kurşun kendine ateş edemez deyince vurduğunu itiraf etmiş. Niye vurduklarını sorduklarında ise korkutmak icin duvara 4 kez sıktım. Seni vururum deyince kızım vuramazsın demiş. Daha sonra zaten ateş etmiş. Boyle bir zulum olur mu? Bir kadına bu kadar kurşun sıkılır mı? Burada erkeklik yok. Erkek olsa kadına vurmaz. Benim kızım savunmasız koy kadını. Koşeye sinmiş kocam beni niye vursun demiş. Nereden bilsin cani olduğunu. Yureği yanmayan yok. 12 tane kurşun cocuğumu bicmiş atmış. Yurekler yanmasın. Analar ağlamasın. Ben bir babayım. Siz o acıyı bana sorun. Bu iş boyle kalmasın. Bugun benim cocuğum, yarın başkasının cocuğu niye olsun. 6 tane cocuğu yetim kaldı. Bunu vuran erkek midir? Bunu vuran insan mıdır? Hayvan bunu yapmaz. Benim cocuğumu yok yere oldurdu.”