İyi gunler. Eylul ayı gibi bir sistem almayı duşunuyorum. Maksimum 10klık kasa alacağım. 2500-3000 TL arası monitor arıyorum. Klavye olarak Razer Blackwidow V3 mouse olarak da Razer DeathAdder V2 almayı duşunuyorum. Ama aklımda birkac soru var.
Birincisi:
Normalde mouse olarak SteelSeries Rival 3 alacaktım ama Razer DeathAdder v2'nin 300-400 TL farkla daha iyi olduğunu gordum. FPS oyunlarda oyle aşırı bir hız takıntım yok. Normalde Rival 3 de iyi gozukuyordu fakat hem klavyeyle aynı marka olması hem uygun fiyata o fareyi bulmam hem yazılımını beğenmem hem de gorunuşunu daha cok beğenmem sebebiyle onu tercih ettim. Peki sizce Razer yerine SteelSeries alıp yaklaşık 400 TL tasarruf edip onu da monitor veya başka bir ekipmana mı harcamalıyım yoksa o fiyata Razer mouse mu almalıyım?
İkinci sorum ise şu:
Şimdi ben klavye mouse işini hallettim sayılır. Ama monitor eksik. Yaklaşık 3000 TL butcem vardı. Ama yukarıda dediğim gibi 400TL daha fareden kısıp monitor veya kulaklığa ekleyebilirim. Ayrıca dediğim gibi kulaklığa da ihtiyacım var. Ozellikle mikrofonlu bir kulaklığa. Monitor, kulaklık ve mikrofon icin toplam butcem maksimum 4000 TL. Neyse cok uzatmadan istediğim ozelliklere geceyim.
Monitor ozellikleri:
144Hz 1ms ve mumkunse IPS olursa sevinirim.
Kulaklık ve mikrofon:
Kulaklığın mikrofonla birleşik olması şart değil. Demin bir yerde gorduğum kadarıyla ayrı ayrı olursa daha performanslı ve daha kaliteli oluyor diye gordum. Yanılıyor da olabilirim yanlışım varsa kusura bakmayın. Neyse uzatmadan ozelliklere geceyim.
Oyunlarda cok fazla ses kasan birisi değilim. Ayrıca coğu zaman muzik dinlerim. Kulaklık Bluetooth olursa cok guzel olur arada telefonuma bağlayıp muzik de dinleyebilirim. Cok ses kasmıyorum dedim diye ses kalitesinin kotu olmasını istemem doğrusu. Ama cok kaliteli olacak diye butceyi aşmak da istemem. Kulaklık dediğim gibi Bluetooth olursa guzel olur ama bu fiyat aralığında pek mumkun mu bilemem. Mikrofonun cok aşırı kalitelisine gerek yok herhangi guzel bir şey olursa sevinirim. 4000 TL'ye cok mu şey istiyorum bilmiyorum ama elinizden geleni yaparsanız cok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkurler.
4000 TL'ye monitor, mouse, kulaklık ve mikrofon onerisi
Donanım ve Bilgisayar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- 4000 TL'ye monitor, mouse, kulaklık ve mikrofon onerisi