Selam, yeni aldığım laptopumda maalesef 2 adet USB portu bulunmakta. Ancak ben soğutucu, klavye, mouse ve kulaklık kullanıyorum. Soğutucuyu direkt prize bağlayarak cozsem de kulaklık işini cozemedim. İnternette Hub'lar ile ilgili birkac konu okudum ama aklıma daha mantıklı bir fikir geldi. Laptopta 1 adet Type-C donuşturucusu bulunmakta. Buraya USB'a donuşturucusu alıp kullanmayı duşundum ve iyi bir marka olsun diyerekten
Ugreen Type-C USB 3.0 Donuşturucu Adaptor, Siyah + Kargo bedava Ugreen Type-C USB 3.0 Donuşturucu Adaptor, Siyah + Kargo bedava
www.amazon.com.tr

Bu urunu satın aldım. Urun elime ulaştığında kulaklığı bağladım bir sure calıştıktan sonra calışmayı durdurdu. Sokette bir problem olup olmadığını da kontrol ettim ve bir sıkıntı yoktu. Sonrasında fark ettim ki donuşturucu hicbir şeyi calıştırmıyor.
Ben de son care Hub arayışına girdim ve en mantıklı olacak şekilde
Ugreen USB 2.0 4 Portlu Hub Coklayıcı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen USB 2.0 4 Portlu Hub Coklayıcı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Bu urunu buldum. Ancak sormak istediğim şey şu; bu urunlerin porta bir zararı var mı?
Eğer oyle bir risk teşkil ediyor ise kullanmak istemiyorum. Onun yerine klavyeyi cıkarıp kulaklığı bağlayıp kullanmaya razıyım.