Adana'nın Seyhan ilcesinde 6 Kasım gunu saat 17.30 sıralarında, Ray Sokak'ta yuruyenler, tren yolunun kenarına atılmış bir poşet buldu. Cevredekiler şupheli poşet sonrasında durumu ekiplere bildirdi. İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edilirken icinde yeni doğmuş bebek cesedi tespit edildi. Yapılan incelemede kız olduğu belirlenen bebek, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Buro Amirliği ekipleri, vucudunda herhangi bir dış mudahale olmayan bebeği bırakanı belirlemek icin calışma başlattı. Bolgedeki guvenlik kamerası goruntulerini inceleyen polis, şuphelinin, bebeğin 38 yaşındaki annesi H.M. olduğunu belirledi.

H.M. ’nin, evde doğum yaptığı, sonrasında da 4 yaşındaki kızını bindirdiği bebek arabasına, yeni doğurduğu bebeği de beze sararak poşete koyduğu belirlendi. Kadının daha sonra bolgeye geldiği ve icinde bebek cesedi olan poşeti yol kenarına bıraktığı tespit edildi. Polis, aynı mahalledeki evine yapılan baskında H.M. ’yi gozaltına aldı.

Emniyete goturulen H.M.'nin, ifadesinde,
"Hamile kaldıktan sonra bebeğin kimden olduğunu bilmediğim icin gebeliğimi eşimden sakladım. Bu sure zarfında eşim anlamasın, diye geniş ve bol elbiseler giydim. Olay gunu evde temizlik yaparken birden sancı hissettim ve bebeğin doğmuş olduğunu gordum. Nefes almadığını ve olu olduğunu fark edince beze sarıp poşete koydum sonra da goturup, bıraktım." dediği oğrenildi. DHA'nın haberine gore, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.M., cıkarıldığı hakimlikce tutuklandı.