Super Lig'in 13. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin yankıları devam ediyor.
Zorlu mucadeleden sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip ayrılırken Beşiktaş'ta Tayfur Bingol'un macın son anlarında Nef Stadı'ndaki top toplayıcı cocukla yaşadığı olay karşılaşmaya damga vurmuştu.
Duraklama dakikalarında top toplayıcı cocuğu ittirmesiyle gundeme oturan Tayfur, karşılaşma sonrası yaptığı acıklamada kendini savunmuştu.
KENDİSİNİ SAVUNDU
Top toplayıcı cocuğun oyunu duraklatmak amacıyla kendisine top vermediğini vurgulayan tecrubeli oyuncu, "Futbolcuların reaksiyonları, mac icinde yuksek olur.
Karşı top toplayıcı cocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz.
Boyle seviyede futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı.
Oyunu duraklatmak amaclı top verilmiyor." ifadelerini kullandı.
NİHAT KAHVECİ'DEN ELEŞTİRİ
Olay sonrası Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci, Tayfur'u cok sert bir dille eleştirdi, "Beni en cok uzen; O arma itmez o cocuğu.
Tayfur Bingol hic kusura bakmayacak. 5 saniye gecirdi. Ne oldu?
Macı mı alacaktın Tayfur? Vallahi cok uzuluyorum ya.
Hem armadan bahset, orada cocuğu itmek mi o Turk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" ifadelerini kullanmış, Tayfur Bingol ise sosyal medya hesabından "5 saniyenin onemi Kahveci." ifadeleri ile karşılık vermişti.
CEVAP GECİKMEDİ
TRT Spor'da yorumculuk yapan Nihat Kahveci, canlı yayında Tayfur Bingol'e cevap verdi.
Nihat Kahveci canlı yayında Bingol'un sozlerine, "Tactaki 5 saniyenin oneminden bahsediyorlar bana. Ben bilmiyorum.
İki ayda efsane olan oyuncu bana fincan yolluyor ya.
Gozunu seveyim ya." diyerek tepki gosterdi.
Tayfur Bingol, Beşiktaş'a Alanyaspor'dan transfer olmuştu.
Nihat Kahveci'den Beşiktaşlı Tayfur Bingol'e gonderme! "İki ayda efsane olan..."
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Nihat Kahveci'den Beşiktaşlı Tayfur Bingol'e gonderme! "İki ayda efsane olan..."