konuyu umarım doğru yere acmışımdır.kullananlar varsa bilirler, internet bağlantısını başkalarıyla paylaşmanın ne buyuk dert olduğunu.ben de oğrenciyim ve yurtta kalıyorum.haliyle yurdun internetini diğer oğrencilerle paylaşmak zorunda kalıyorum.2 gun oncesine kadar sıkıntım yoktu ama 2 gun once birisi torrent kullanmaya başladı ve benim online cs zevkimin icine etti.kullananı bulursam ibret-i alem icin camdan aşağı atarım ama oda oda gezip araştırıcak halimiz yok.şimdi yardım beklediğim konu şu.modem arayuzu veya herhangi bir program vasıtasıyla torrent veya emule tarzı p2p programlarından download ve upload yapılmasını engellemenin yolu nedir ? biraz araştırma yaptım ve sanırım yapmam gereken, bu programların kullandığı portu bulup modemden kapatmak.eğer yanlış anlamadıysam tabi.modemin icine girdim fakat nasıl port kapatıldığını bulamadım.port kapatma haricinde interneti kullananlara download ve upload sınırı koymak istiyorum.ya da sadece kendime ozel bi bağlantı atamak.atıyorum 2mbitlik bir bağlantıyı kendime ayırmak.bu iş icin netlimiter ve benzeri programlara rastladım ama bunu da beceremedim.sanırım bu programlarla bahsettiğim işi yapabilmek icin bu programların diğer bilgisayarlara da kurulması gerekiyor.benim diğer kullanıcılara mudahale etmeden bu işi yapabilmemin yolu var mı? veya modemden portları kapatmamın yolu? veya internet hızını bolmemin yolu? yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler. modemin markası : zyxel P-660W-T1 v3