RAM 8gb 4+4 1600mhz+1600mhz Ekran kartı MSİ 2GB GT710oc İşlemci i5 m520(1.nesil) 2.40GHZ
PUBG Mobile'ı emulator uzerinden oynuyorum ve her oynayıcının bildiği gibi oyun bozuk yani optimizasyonu sorunlu yani olması gerekenin ancak yarısı kadar FPS veriyor bunun sebebi ise işlemciye aşırı yoğunlaşması. CS:GO gibi işlemci uzeri kurulu oyunlar en kotu ihtimalle %60'ın uzerinde ekran kartı kullanırken PUBG Mobile bende %25 civarı ekran kartı kullanıyor son guncellemelerden once oyunu 1080p de 35FPS takılmadan oynarken son guncellemeden sonra ancak 720p de oynayabiliyorum. Onda da FPS'm 40 civarı olmasına rağmen aşırı derecede kasıyor gibi hissettiriyor ozellikle iniş yaptığımda 40FPS yazıyor ama 20FPS oluyor ve bu 1-2 dakika suruyor sebebini bilmiyorum FPS mi yuksek almıyorum ama en azından FPS'nin ne olduğunu, 40FPS'nin cok akıcı bir deneyim sunmasa da kasmayacağını biliyorum sistemim emulator icin tam olarak minimum sınırda oyun 2.4GHz 2cekirdekli bir işlemci istiyor bende ise 2.4GHz 2cekirdekli I5M520 işlemci var DX11 destekli 1gbvramli rastgele bir ekran kartı istiyor bende de 2 GB'lık DX11 GT710OC kart var oyun minimum3GB RAM istiyor bende 8 GB RAM var iyi bir sistem değil ancak kasmaması gerekiyor kassa bile FPS duşer ancak benim FPS'm 30'un altına duşmuyor ping 30-40ms civarı 24Mbps kablo bağlı internet kullanıyorum motor ve model ayarlarımı bırakırım bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Ayarlarda yaptığım bir hata varsa belirtirseniz sevinirim.

İşlemcimin ekran kartı yok tek kart GT710.
SSD kullanıyorum.

Dosya Ekleri wi2.PNG 18,4 KB · Goruntuleme: 11

wi3.PNG 9,4 KB · Goruntuleme: 10

wi4.PNG 23,8 KB · Goruntuleme: 9

wi1.PNG 20,7 KB · Goruntuleme: 8