RAM Xpg 3200 Mhz 2x8 D30 Ekran kartı XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 6600 Anakart Asus B-450 M İşlemci R5 5600
Herkese merhaba, dun Battlefield 5 yukledim bilgisayarıma indirmeden once YouTube'dan FPS testlerine bakmıştım ona guvenerek indirdim. Fakat beklediğim performansı yakalayamıyorum anlık FPS droplar yiyorum ve ayarları yukselttiğimde almam gerekenden az FPS alıyorum gibi geliyor. Once fark ettim ki işlemci fazla kullanılıyor ekran kartı kullanımı duşuk kalıyordu ekran kartına daha fazla yuk binmesi icin grafik ayarları ile oynadım. Ekran kartı kullanımı %90'lara işlemci kullanımı ise %75-80'lere cıktı FPS şimdi daha stabil fakat kullandığım ayarlarda goruntu camur gibi seyir zevki cok kotu. Monitorumden mi kaynaklı acaba diye duşunuyorum BenQ Zowie monitorum var 144 Hz TN panel. Onerebileceğiniz ayarlar var mı bu durum icin oyun ici veya AMD Adrenalin uzerinden.(e-spor modu secili genel ayar olarak)
Aynı şekilde chivalry 2 oyununda da sorun yaşıyorum ayları Ultra da yapsam Low da yapsam sabit bir FPS alamıyorum 70-90 arası geziyor drop oluyor. Bu oyunda da sabit 144 FPS alabilmem gerekiyor sistemim yetiyor cunku her şekilde.
Tum driverlar guncel zaten sistemi toplayalı 2 hafta falan oluyor. Şimdiden teşekkur ederim yardımcı olacak arkadaşlara.
R5 5600 sistemde BF'de FPS duşuyor
Oyun Performansı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- PC Modifikasyon
- Oyun Performansı
- R5 5600 sistemde BF'de FPS duşuyor