Oncelikle amacım sadece sizi duşuncemden haberdar etmek karalama kampanyası değil
eski bilgisayarım 2009 yılında aldığım asustu ciftcekirdek g102m ekran kartlı cihaz ondan ACER NİTRO 5 AN515-57-57DA oyun oynamıyordum sadece film dizi falan odev iş.
Acer nitro almaya karar verdim ve aldım bilgisayar gercekten guzel şık zarif fakat şunlara dikkat edin
-Bu modelin EKRANI 25MS arkadaşım 25 ms evet yağ gibi oynatıyor fakat kuzenimin 5ms dell marka laptopumunun yanında getirdiğimde okadar akıcı gelmedi daha sonra araştırdım onunki 5ms benimki 25 MS KARDEŞİM.
-2009 Yılında aldığım asusun bile ekranı 12-16 ms mi neydi bu pcde filmler Resmen arkasında iz birakarak gidiyor birkere taktınızmı kafaya hep gorunuyor ekranı resmen hayal kırıklığı
-Evet 144 hz fakat ms değeri 25 resimleri ekleyeceğim
-BİLGİSAYAR ALACAK ARKADAŞIM ne olur Alacağın bilgisiyarın teşir urununde ve ya herhangi bir yerde o bilgisayarı bul ve panel modeline bak ( bazı marka gaming laptoplarda bile 25 ms var)
-PROGRAM ADI: SİSOFTWARE SANDRA LİTE bu program adeta bilgisyarın e devleti gibi her turlu bilgiyi oğrenebiliyorsunuz panel numarasına bak ve test et mutalaka
-MS değeri cok onemli yani gecikme OYUN OYNARKEN EVET AKICI FAKAT ADAMLAR RESMEN ARKADA İZ BIRAKARAK GİDİYOR
-MS DEĞERİNE BAKARKEN GTG DENİLEN MS VAR BİRDE BAŞKA BİR MS VAR İKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLI CIKIYOR PAZARLAMAK İCİN KUCUK OLANI SOYLUYORLAR DİKKATLİ OL.
-Laptop fiyatlarından herkes haberdar cinliler bile almadıkları panelleri ucuz şeyleri bize kakalıyorlar sanırım oku kardeşim.
-OKU KARDEŞİM!
-EKRAN DIŞINDA GENEL PERFORMANS İYİ Şuan harici monitor bakıyorum not sadece HDMİ yeri var.
Dosya Ekleri