MacBook - iMac 2020 MacBook Pro 13 vs 2019 MacBook Pro 16
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- MacBook - iMac 2020 MacBook Pro 13 vs 2019 MacBook Pro 16
-
07-11-2022, 21:27:56Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 12 senedir Windows işletim sistemli dizustu bilgisayar kullanmaktayım. MSI'dan Samsung'a, ASUS'a, Lenovo'ya ondan HP'ye kadar bircok marka dizustu bilgisayar kullandım. Artık AAA oyunlar oynamayı duşunmediğim icin ( oynarsam da FM 2020, League of Legends tarzı olur) MacBook almaya karar verdim. Amacım onumuzdeki aylarda gunluk iş hayatında kullanım, Office tarzı uygulamalarla yoğunlaşarak, bilgisayar uzerinden surf, dizi izleme ve arada işim olursa video editleme olabilir ( nadiren kullanırım ). Siteye baktığımızda iki secene cıkıyor gozume: 2020 i5 işlemcili MacBook Pro 13 veya i7 işlemcili MacBook Pro 16. baktığım zaman yenilenmiş klavye, daha guncel işlemciye sahip ve yenilenmiş RAM'leri ile dikkat ceken MacBook Pro 13 varken, oteki tarafta daha buyuk ekran ve harici kart sunan 16 inclik MacBook modeli vardır. Sizce hangisi almalıyım? Oğrenci indirimi ile almayı duşunuyorum uygunluk acısından nereden satın almamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkur ediyorum.