Turkiye Sigorta Basketbol Super Ligi'nde Pınar Karşıyaka forması giyen ABD'li oyun kurucu Errick McCollum, İzmir'de, 5 Kasım'da ailesiyle birlikte Karşıyaka ilcesinde gittiği AVM'nin otoparkında yaşanan park yeri tartışmasında karşı aractan inen surucunun kendisine bıcak cektiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından acıklama yapan ve otomobil fotoğrafı paylaşan ABD'li basketbolcu, "Bu kişiyi polise bildirin. Benim ondan cok daha buyuk ve genc olduğumu gorunce bana bıcakla saldırdı. Hamile eşim ve 2 yaşındaki oğlum da yanımdaydı, onları korumak istedim. Benim hakkım olan park yerinde bir aptal gibi davrandı ve ben arabadan inene kadar ofkeyle hareket etti. Benim ondan daha genc ve daha iri olduğumu fark ettikten sonra duraksadı ve bıcağını cıkararak bana yaklaşmaya calıştı. O andan sonra etraftaki insanlar olaya mudahale ederek kendisine engel oldular. Olaylar buyuyecek gibiyken etraftaki iyi niyetli insanlar duruma engel oldular ve saldırgana fiziksel mudahalede bulundular. Eğer mudahale etmeselerdi kim bilir işler hangi boyuta varacaktı? İşin en kotu kısmı ise yanımda hamile eşim ve 2 yaşındaki oğlumun olmasıydı. Bu sebeple karşımdaki şahısla uğraşırken aynı zamanda onların guvenliğinden emin olmak durumundaydım" dedi.
BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETCİ OLMADILAR
Karşıyaka Spor Kulubu'nun konuyla ilgili gerekli girişimlerin yapıldığını duyurduğu olayla ilgili İzmir emniyeti, McCollum'un sosyal medyada paylaştığı fotoğraftaki plakadan aracın surucusune ulaştı. İfadesi alınan surucuyle ilgili avukatı aracılığıyla şikayetci olup olmadığı sorulan McCollum, şikayette bulunmadı. Karşı tarafın da McCollum'un tartışma sonrası aracının plakasını ve kendisinin fotoğrafını acık olarak sosyal medyada paylaştığı icin şikayette bulunmadığı oğrenildi.
Errick McCollum bıcaklı saldırgandan şikayetci olmadı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Errick McCollum bıcaklı saldırgandan şikayetci olmadı!