Galatasaray'a transfer olduğu gunden beri gundemden duşmeyen Wanda Nara Icardi ilişkisi gel gitli yaşanmayan devam ediyor. Arjantinli golcunun menajeri ve eşi İtalyan kanalına Galatasaray ve Icardi hakkında soruları cevapladı.
"ONU SEVİYORUM VE O BENİM İCİN COK ONEMLİ"
Canale 5 adlı İtalyan kanalında yayımlanan unlulerin hayatlarını mercek altına alan Verissimo adlı programa katılan Wanda Nara, Icardi ile barışıp barışmayacağı hakkındaki soruya şoyle yanıt verdi: "İlişkimize iki aydır ara verdik. Ama onu seviyorum ve o benim icin dunyadaki en onemli kişi. Rapci L-Gante ile hakkımda cıkan haberler ise doğru değil. Her şey birlikte yaptığımız işten sonra meydana gelen yanlış anlaşılmalardan kaynaklı."
"BİZ BEŞ COCUKLU BİR AİLEYİZ"
Icardi ile beş cocuklu bir aileye sahip olduklarını belirten Nara, sozlerine şu şekilde devam etti: "Mauro ve ben 2 aydır ayrıyız. Durumumuz ikimizin de en yakın arkadaşlarından biri olan bir avukat tarafından takip ediliyor.
Biz 5 cocuklu bir aileyiz ve ne olacağını asla bilemezsiniz. Ben Arjantin'de cok calışıyorum, Icardi Turkiye'de. Cocuklarımız ise yaşamak istedikleri yer olan İtalya'da hayatlarına devam ediyor."
"GALATASARAY İLE OLAN SOZLEŞMEMİ BİTİRDİM"
Icardi'nin menajerliğini yapmaya son verdiğini de belirten Wanda Nara, şunları ifade etti: "Artık Icardi'nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını duşundum ve Galatasaray ile olan sozleşmemi bitirdim. Mauro, rapci ile ilgili hakkımda cıkan haberlere cok kızdı ve beni defalarca aradı. Beni tekrardan kazanmak icin her şeyi yaptı."
"ONU AFFETMEK ZORUNDA DEĞİLİM"
Icardi'yi affetmek zorunda olmadığını belirten Wanda Nara, sozlerini şu şekilde noktaladı: "Mauro beni kazanmak icin her şeyi yaptı ama onu affetmek zorunda değilim. O mesajları unutmadım. Secim yapmak zorundaydım ve ondan ayrılarak ailemi korudum. Şu an geri adım atmayacağım. Ama bir gun Icardi ile yeniden birlikte olup olmayacağımı soruyorsanız size şu şekide cevap vereyim: Asla bilemeyeceğiz."
AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU
Milliyet'te yer alan habere gore, Wanda Nara, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Arjantinli model ve futbol menajeri 23 Eylul 2022'de Instagram hesabından şu sozleri paylaşmıştı: "Bu anı yaşamak benim icin cok acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekulasyonları goz onune alındığında bunların benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı da vermeyeceğim. Lutfen sadece benim icin değil cocuklarımız icin de anlayış rica ediyorum."
WANDA NARA AYRILDIK DEDİ, ICARDİ YALANLADI
Wanda Nara'nın Mauro Icardi ile ayrıldıklarını acıklamasının ardından Arjantin basınında ikilinin barıştığına yonelik haberler cıkmaya başlamıştı. Bir haber kurumunun konu ile ilgili yaptığı Twitter paylaşımına cevap veren Wanda Nara, "Affedilecek bir şey yok, biz ayrıldık." sozlerini kullanmıştı.
Icardi'de Nara'nın cevabına bir yanıt vermişti. Arjantinli futbolcu paylaşımında şunları yazmıştı: "Oyle mi? Birkac gun once Arjantin'e geldiğimde harika zaman gecirdiğimiz gibi mi?"
"WANDA'NIN SAVUNULACAK BİR YANI KALMADI"
Ayrılığın ardından spekulasyonların artması uzerine Mauro Icardi'de Instagram hesabından bir canlı yayın acmış ve konu hakkında acıklamalarda bulunmuştu.
Arjantinli golcu şu ifadeleri kullanmıştı: "Wanda'yı her zaman savundum ama artık savunulacak bir yanı kalmadı.
Tum dunya onun yaptıklarıyla alay ediyor. Ben buna katlanamam. Ben cocuklarımı duşunuyorum. Tum cocukları benimmiş gibi seviyorum. Wanda donduğunde ne yapacağımızı oturup konuşacağız."
BİR COCUKLARI GALATASARAY ALTYAPISINDA
Mauro Icardi'nin tum cocukları benimmiş gibi seviyorum demesinin sebebi ise şu.
Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez'den uc, Mauro Icardi'den ise iki cocuğu bulunmakta.
Mauro Icardi, Inter'de forma giyerken Wanda Nara, Arjantinli golcunun takım arkadaşı Maxi Lopez ile evliydi. Daha sonra Icardi'ye aşık olan Wanda Nara, Lopez'den ayrılmış ve Icardi ile evlenmişti.