Galatasaray, Super Lig'in 13. haftasında sahasında konuk ettiği ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.
Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri, PSG'den kiralanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi kaydetti.
Yıldız oyuncu boylelikle 5 Super Lig macında 3 gole ulaştı.
Icardi, mac sonunda yaptığı acıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Ben bir santrforum. Topların bana gelmesi, benim topla buluşmam gerekiyor."
"2 kere fırsat buldum ve gol oldu. 3'uncusunde ise top direkle buluştu. Bu şekilde devam edeceğiz."
"Gercekten bu taraftarla, bu zaferi kutlamak cok onemliydi. Cok mutlu olduk. Birlikte kutlama yaptık. Taraftar zaten bunu hak ediyordu."
"Sac stilimi her sene değiştiriyorum. Bu sene zamanı gelmişti. Ustune de 2 gol atmam guzel oldu."
Icardi'nin Beşiktaş macındaki performansı teknik direktor Okan Buruk'u da memnun etti.
Başarılı calıştırıcının Arjantinli yıldızın performansından memnun olduğu oğrenildi.
Icardi'nin Galatasaray'la 1 yıllık kiralık sozleşmesi bulunuyor.
Yıldız oyuncunun PSG ile olan sozleşmesi ise 2024 Haziran'da bitecek.
Sarı-kırmızılı yonetim bunu fırsat bilerek Icardi'nin bonservisini almayı planlıyor.
Icardi'nin de ailesiyle birlikte İstanbul'da mutlu olduğu ve kariyerine Galatasaray'da devam etmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.
PSG, 2020 yazında Icardi'yi 50 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.
Icardi'nin guncel piyasa değeri 17.50 milyon Euro olarak belirtiliyor.
Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Bonservisi alınacak mı?
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Galatasaray'da Mauro Icardi gelişmesi! Bonservisi alınacak mı?