Ben muhendis biri olarak 2018 Macbook Pro sahibi olmak cok istiyorum. Taşıması kolay ince kibar ve cok kullanışlı geliyor. Ama okul ve iş hayatımda AutoCaD, Catia, Matlab, Solidworks, Ansys ve Siemens NX ve Autodesk Alias gibi programları kullanabilceğim bir bilgisayar olup olmadığını size sormak istedim. Ayrıca bilgisayarda hic oyun oynayan birisi değilim. İnternette hic bir yerde bununla ilgili tam bilgi bulamadım. Bundan dolayı oyun bilgisayarları bana gereksiz geliyor. Aşağıda belirttiğim Macbook veya Msi ozelliklerini belirtmiş bulunmaktayım. Bu konuda size danışmak istedim cunku yanlış bilgisayarı alıp pişman olmak istemiyorum. Hangi bilgisayar bana bu programları rahat ve sorunsuz kullanabilmemi sağlar mı?
Macbook Pro 13 inc;
Touch Bar ve Touch ID
3.5 GHz cift cekirdekli 7. nesil Intel Core i7 işlemci, 4.0 GHz ’e kadar Turbo Boost
16 GB 2133 MHz LPDDR3 bellek
512 GB SSD depolama
Intel Iris Plus Graphics 650 Ya da:
MSI GP62M 7RDX- Leopard Pro Gaming Notebook mit 15.6 inc Display Core™ i7 Prozessor, 16 GB RAM, 128 GB SSD, 1 TB HDD GeForce GTX 1050 Ozellikle Macbook benim ilk tercihim. Eğer uygun olmaz ise Msi gibi oyun bilgisayarı bakmak zorunda kalacağım. Bana bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum.
MacBook - iMac Makina Muhendisliği icin Macbook
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- MacBook - iMac Makina Muhendisliği icin Macbook