İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Köy Yaşam Merkezlerimizi eğitimde gelenekle geleceği buluşturan stratejik bir yatırım olarak görüyorum. Evlatlarımızı yarının geleceğine hazırlıyoruz. Köylerimize yeni bir dinamizm katacağına inanıyorum. Milli Eğitim, İçişleri ve Tarım Bakanlığımızı tebrik ediyorum. Sıradan bir memurluktan öte vatan görevi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Köy Yaşam Merkezlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.

Gazete köşelerinden umutsuzluk aşılayan, özgüven fukaralarına prim vermeyeceğiz. Kendisine biçilen sayısız kefeni parçalamış bir nesli evladı olarak kararlılıkla yürüyeceğiz. Türkiye yüzyılı projesine güçlü desteğinizi bekliyorum.

Türkiye Yüzyılı'nı adım adım inşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hayalimizin sahibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır.

Ağrı'da kazaya karışan yolcu otobüsü, tanker ve TIR alev aldıABD heyeti Ankara'da! Bakan Akar: Tahıl girişiminin uzatılması konusunda gayretlerimizi yoğunlaştırdıkAsgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte konuşulan rakam