Adana'nın Seyhan ilcesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde berberlik yapan Ercan Ocaklı'ya, bir muşterisinden cok ilginc bir talep geldi. Muşteri, berberden kendisinin kafasına "anne terliğiyle" vurarak masaj yapmasını istedi. İlk başta ilginc gelen bu teklife berber Ocaklı karşı cıktı. Muşterinin yoğun isteğini kırmak istemeyince terlikle masaj yapmayı kabul etti. O anlara tanıklık eden ve ilginc bulan vatandaşlar da merak edip, terlikle masaj yaptırmaya başladı. Berberin "anne terlikli" masajı yayıldı ve unu yurt dışında da duyulunca bazı vatandaşlar, Almanya ’dan terlik masajı icin geldi. Once muşterilerinin sacını kopukleyip, daha sonra kafalarına terlikle vurarak masaj yapan berber Ocaklı, "Muşterimiz geldi ve bizden ozel bir isteği oldu. 'Beni dover misiniz' dedi, cok şaşırdık bu istek karşısında. Daha sonra uygulamaya başladık ve gercekten adam rahatlamaya başladı. Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını soyledi.
Bu olay benim de hoşuma gitti. Cunku vurdukca ben de stres atmaya başladım. Bunu goren diğer arkadaşlar da istemeye başladı. Arkadaşımız zaten Almanya ’dan geldi, orada bu tarz şeyler yokmuş; biz de kendisine uyguladık. Terliği kafayı incitmediği icin tercih ettik. Kalkıp odun kullanamayız ama terlik olduğu zaman incitmiyor. Bu masajı gorenlerden cok fazla talep var." dedi. İHA'nın haberine gore, muşteri olarak berbere gelen Burhan Coban ise, "Başka platformlarda gormuştum ve ben de denemek istedim. Vucuda iyi geldiğini duydum ve o şekilde yaptırdım, gercekten de rahatlama oldu. Aslında yurtdışından bunun icin gelmedim ama gelmişken de dayağımızı da yiyip gidiyoruz." şeklinde konuştu.