İyi gunler. Asus x550vx laptopumun 3 gun once anakartını sokup fan temizligini ve termal macun değişimini yapıp SSD taktım. Format attıktan sonra hicbir sorun yoktu. 2.kez acışımda hic tepki vermedi, bataryayı cıkartıp prize takılıyken acınca acıldı. Sonra bataryayı takıp deneyince yine acıldı. Laptopu her kapattığımda aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Asus x550lc bataryasini da denedim sorun devam ediyor. Bu durumu nasıl cozebilirim? Teşekkurler.
Laptopta başka bi sorun yok.
rayzodek dedi:
İyi gunler. Asus x550vx laptopumun 3 gun once anakartını sokup fan temizligini ve termal macun değişimini yapıp SSD taktım. Format attıktan sonra hicbir sorun yoktu. 2.kez acışımda hic tepki vermedi, bataryayı cıkartıp prize takılıyken acınca acıldı. Sonra bataryayı takıp deneyince yine acıldı. Laptopu her kapattığımda aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Asus x550lc bataryasini da denedim sorun devam ediyor. Bu durumu nasıl cozebilirim? Teşekkurler.
Laptopta başka bi sorun yok.
Genişletmek icin tıkla...
laptopun icini tekrar actim. cdromun vidasini takmamistim onu taktim. gorebildigim vidalari ve kablolari sıkıştırdım. ici acikken laptopu calistirdim. ondan sonra duzeldi.hicbirsey anlamadim
Asus X550VX Laptop Bataryasını Cıkartıp Takmadan Acılmıyor
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Asus X550VX Laptop Bataryasını Cıkartıp Takmadan Acılmıyor