Arkadaşlar merhaba, 6 yıldır kullandığım eski bilgisayarımı tamire yollayıp yerine sağlam bir Gaming laptop alana kadar o sırada beni idare etmesi icin bir Ultrabook gibi bir şeyler bakıyorum genelde Office uygulamarını kullanıp zooma girip dizi ilerim bir de umarım universiteler acılırsa yanımda taşırım. 5000 liralık bir butce belirledim forumu okuduktan sonra Acer'ın şu modelini gordum. IPS ekranlı bir şey tercih etmek istiyorum.

Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 3 4300U 8 GB 256 SSD 14" NX.HSEEY.003 Yorumları - Trendyol ACER Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen3 4300U 8GB 256GB SSD Dos 14 FHD Dizustu Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

Fakat bir de huawein Matebook D14'unu gordum tasarımı falan cok hoşuma gitti
https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d-14-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-windows-10-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB000013FZVC?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-dizustu-bilgisayar-laptop&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw-qeFBhAsEiwA2G7Nl1kQ58MDCJ-750LLNXp7CBRUjtiBm4IdwjRBahfI-5clz2uI_Gt71BoCCL8QAvD_BwE
İkisi de dort cekirdekli ama galiba Ryzen 7 daha yeni bir seri.
Ustune 1200 lira daha koyup Huawei almak mantıklı mı daha yuksek SSD kapasitesi yeni işlemci falan. Turkiye'ye gelince Legion Pro'ya da artık nasip olursa yurt dışına gidince ROG Zephyrus gibi bir Gaming laptop almayı duşunduğum icin cebimde ne kadar para kalırsa şimdilik o kadar iyi olacak gibi. Tavsiyelerinize acığım şimdiden cok teşekkur ederim.