Elimde Acer R7 571G model notebook var. Windows 8 orijinal. Notebook bana gelinceye kadar WiFi uzerinden internete bağlanmadan kullanıldı. Devamlı USB'den takılan sim kartla calışan 3G modemle kullanıldı. Bu sebeple WiFi sorunu hic bilinmeden kullanılmış oldu. Sorun şu: Devamlı baglantı kopuyor. Baglantı var internet var diyor ama sayfalar acılmıyor. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Ubuntu ve son olarak Magia Linux olmak uzere bircok işletim sisteminde denedim aynı sorun oluyor. Notebooku actım WiFi kartını ikinci notebook Sony'ye taktım. Hicbir sorun olmadan calıştı internet yani kartta sorun yok. Sony'deki WiFi kartımı Acer'a taktım. Acer yine aynı sorun oldu. Gittim TPlink USB WiFi aldım. Birde boyle denedim. Yine aynı sorun.
Acer BIOS guncelledim. Bilgisayarı WiFi internet olan 3 farklı yerde denedim. WiFi şifresiz olarak denedim. Kısacası denemediğim ne kaldı bilmiyorum. 5 gundur internette Turkce, İngilizce ve Rusca olarak dolaşmadığım forum kalmadı desem yalan olmaz. Problemi cozemedim. İş inada bindi. Sizce hata nerede olabilir?
Acer R7 571G WiFi Sorunu
Dizüstü Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Dizüstü Bilgisayarlar
- Acer R7 571G WiFi Sorunu