Merhabalar, MacBook Air'e benzer bir Windows Ultrabook tavsiyesi istiyorum. Apple'ın zamları sonrası alternatif bir bilgisayar bakınmaya başladım. Kız arkadaşım icin arıyorum. Butce en fazla 14.000 TL'ye cıkabilir. 11.000-13.000 TL arası tercihimdir. Beklentim kısaca;

1. En fazla 14" ekran. Hafif ve ince bir laptop.
2. Ekranın kaliteli olmasını istiyorum. İyi bir ses kalitesi de seyir keyfi icin tercihimdir. 2K 1440p ekranlar Huawei Matebook'lar gibi, ASUS'un OLED ekranlı Zenbook'ları gibi laptopların nasıl olduğunu sizlere sormak istiyorum.
3. Sadece ofis programları, birkac kucuk kasmayacak program ve multimedya icin kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Cok guclu olması gerekmiyor. Sadece en az 512 GB SSD depolama tercih.

Bu kadar aslında. Bu istekleri karşılayan daha uygun fiyatlı seceneklerin olduğunu duşunuyorsanız, her turlu tavsiyeye acığım. Başlıca bir şeyler izlemek icin kullanılacak. Doktor olduğu icin yanında rahatca taşınabilecek, hasta raporlarını hazırlayabileceği, guzel ekranda bir şeyler izleyebileceği şık, hafif ve uzun sure goturecek bir bilgisayar arayışında. Her turlu tavsiyenize acığım.

Şimdiden teşekkur ederim.